Certificatul de muncă verde nu va intra în vigoare anul acesta. Anunțul făcut de George Simion

George Simion a făcut un anunț important cu privire la certificatul ”verde” de muncă! Ce a transmis politicianul?!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

George Simion a făcut un anunț important pentru angajații români, referitor la certificatul ”verde” de muncă. Politicianul a ținut să precizeze că este o victorie a partidului pe care-l conduce, faptul că certificatul verde pentru angajați nu va intra în vigoare anul acesta. 

Citeste si: Certificatul verde ar putea să fie valabil doar cu a treia doză. Avertismentul transmis de Comisia Europeană

Citeste si: Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, dezvăluire incredibilă despre ea: Am prins-o în pat cu...- bzi.ro

Victorie de AUR în Camera Deputaților! Certificatul de muncă “verde” nu va intra în vigoare anul acesta. E o mare victorie, în primul rând, a voastră, cei care ați trimis e-mailuri, smsuri, ați protestat și ați pus presiune pe parlamentari. Vă mulțumesc, fără voi nu am fi reușit.

Ne vedem pe 1 Decembrie la Alba Iulia dar rămânem vigilenți pentru că ni se pregătesc multe alte provocări din partea lui Arafat&compania”, este mesajul transmis de George Simion, pe pagina lui oficială de Facebook.

Citeste si: O femeie s-a lăudat pe internet că a intrat în mall fără certificat verde! „Dacă am făcut urât, vedeți? M-au lăsat până la urmă”

George Simion

George Simion

[Sursa foto: Facebook]

Certificatul verde obligatoriu în instituțiile publice si la mall

De mai bine de o lună, românii au fost nevoiți să prezinte certificatul verde COVID dacă au vrut să intre în oricare instituție publică din țară, dar și în restaurante și în centrele comerciale.

Astfel, conform legislației prezente până acum  ,,Accesul persoanelor, cu excepţia angajaţilor, în incintele instituţiilor publice centrale şi locale, regiilor autonome şi   operatoriilor economici cu capital public este permis doar celor  care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de
ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2".
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum vrea Alexandru Rafila să diminueze efectele valului cinci: „Pregătirile trebuie să înceapă imediat”

Paradă militară 1 decembrie 2021. Vezi cum se va desfășura ceremonia în Capitală

Situație uluitoare într-un supermarket din Râmnicu Sărat. Au fost montate garduri de delimitare a nevaccinaților

Veștile sunt bune! Acesti nativi va avea parte de surprize

ȘOCUL ANULUI de la PFIZER: Șeful companiei a anunțat ce urmează să se întâmple

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Recalcularea pensiilor: Ce se întâmplă cu banii vârstnicilor? „Acest lucru nu se poate accepta”

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies