Vedete

Cesar Millan, celebrul dresor de caini, revine in Romania, pe 1 aprilie!

Cu o experienta de peste 25 de ani, renumitul expert in comportamentul caninilor, Cesar Millan, va reveni la Bucuresti pe 1 aprilie la Sala Palatului in cadrul unui spectacol cu adevarat hipnotizant dupa show-ul sold out din 2017.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Cesar Millan, celebrul dresor de caini, revine in Romania, pe 1 aprilie! icon photo

Pentru a doua oara, Cesar Millan a inclus Bucurestiul in turneul sau, fiind impresionat de publicul extrem de calduros din Romania. 

Experienta unei intalniri cu Cesar Millan este inegalabila, talentul sau fascinandu-i pe toti cei care participa la show-urile sale, el fiind considerat un maestru al psihologiei canine. 

Spectacolul de pe 1 aprilie de la Sala Palatului va include demonstratii de dresaj, sfaturi si trucuri de abordare a cainilor. Pe langa acestea, Cesar Millan va prezenta o serie de clipuri care fac parte din arhiva sa personala si povesti spuse cu mult umor. 

De-a lungul carierei sale a primit numeorase premii iar seria "Dog Whisperer with Cesar Millan" a fost nominalizata de 3 ori la Premiile Emmy. Show-ul a fost produs din pana in 2012 si a fost difuzat in peste 80 de tari din lume. De asemenea, cartile lui Millan sunt valabile in 14 tari iar pana acum au fost vandute peste 2 milioane de copii. Impreuna cu Illusion Millan, fosta lui sotie, au infiintat Fundatia Millan, care in prezent poarta numele Proiectul CesarMillan PACK. Fundatia a fost infiintata pentru a acorda sprijin financiar adaposturilor si organizatiilor care se ocupa cu salvarea, reabilitarea si reamplasarea animalelor abuzate sau abandonate.

Desi tehnicile celebrului antrenor sunt des criticate, acesta a reusit sa imbunatateasca sanatatea cainilor cu care a lucrat, a eliminat agresivitatea acestora si a adus armonie intre ei si stapanii lor. Show-ul "Cesar Millan LIVE Once Upon a Dog Tour 2018" va fi cel mai interesant si emotionant show din cariera acestuia.

Accentul va fi pus, asa cum era de asteptat, pe comportamentul celui mai bun prieten al omului. Evenimentul va fi dublat si in limba romana de catre un traducator profesionist.

In cadrul acestui eveniment vom invata cum sa avem grija in mod corect de cainii nostri, cum sa le satisfacem nevoile, cum sa cladim o relatie bazata pe incredere si respect sau tehnici prin care sa prevenim comportamentul agresiv al acestora.

Biletele se pot cumpara de aici.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune