Emily Burghelea

Emily Burghelea a dat de necaz

Vedete

”Ceva rău, rău de tot. A fost oribil”. Emily Burghelea a crezut că nu mai are scăpare! Blondina a trecut prin clipe de coșmar

Emily Burghelea a trăit clipe de groază.

Emily Burghelea trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, fiind însărcinată pentru a doua oară. Fosta concurentă de la ” Bravo, ai stil” așteaptă să aducă pe lume al doilea copil al familiei, dar de când a aflat marea veste, parcă ghinioanele se țin lanț de ea.

Fiind o fire plină de energie, dar și pasionată de cumpărături, seara trecută, Emily Burghelea a dat fuga la un mall din București.

Citeste si: Emily Burghelea și tatăl fetiței sale, în impas: „Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii”. Cum a evolut relația lor după 6 luni de despărțire

Emily Burghelea

Emily Burghelea a dat de necaz

[Sursa foto: Facebook]

Emily Burghelea a rămas blocată într-un mall din București 

Deși nimic nu avea să prevestească ceea ce s-a întâmplat, inevitabilul s-a produs. Cel care a spus publicului din online că blondina se află în bucluc a fost chiar soțul său.

„Ce credeți că face acum Emily Burghelea?”, a scris Andrei în online.

La scurt timp, fără să dea alte detalii, blonda și-a pus și ea fanii pe jar.

”Nu vreți să știți prin ce am putut să trec în seara asta (n.r. marți seara)”, a scris Emily în online.

Ulterior, vedeta a revenit cu detalii liniștindu-și astfel admiratorii din online. Ea a mărturisit că a rămas blocată în parcarea unui mall, fapt ce a îngrijorat-o teribil. În urma acestei experiențe, ea spune că nu crede că ceva mai rău de atât a mai trăit vreodată.

”Efectiv am rămas blocată cu mașina în parcarea mall-ului.

Ceva rău, rău de tot, rău. Nu mi s-a întâmplat niciodată asta. A fost oribil. Am reușit până la urmă să ies, dar…”, a spus Emily Burghelea, pe pagina sa de Instagram.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

De altfel, nu este pentru prima dată când viitoarea mămică rămâne blocată undeva. Fiind claustrofobă, ceea ce a făcut-o să se lupte cu o stare majoră de panică, nu de mult, fosta concurentă de la Kanal D a trecut prin clipe de groază. Și atunci tot soțul ei a fost cel care a făcut totul public, spunând în online că Emily a rămas blocată în liftul din blocul unde locuiau.

Citeste si: Obiceiul „rușinos” pe care îl are Emily Burghelea în fiecare dimineață. Face asta de ani de zile: „Nu știu dacă este ceva normal, însă îmi face plăcere”

Din cauza unei defecțiuni tehnice, Emily a rămas pentru câteva momente blocată în spatele ușilor închise, norocul său fiind faptul că soțul i-a sărit imediat în ajutor.   

„Am crezut că nu mai cobor”, a spus atunci Emily Burghelea, imediat după ce a ieșit din lift și și-a văzut partenerul de viață.