Cezar Ouatu, intr-un scandal urias dupa ce a dat de inteles ca e italian! Declaratiile artistului

Cezar Ouatu a fost luat la rost de internauti dupa ce la un show de talente din Marea Britanie a dat de inteles ca este italian.

Autor: R.L.


 

Cezar Ouatu a facut spectacol in fata juratilor, insa romanii s-au suparat pe el. Asta pentru ca atunci cand s-a prezentat a declarat ca e nascut in Romania, dar a crescut in Italia.

Cezar Ouatu a primit laude de la jurati, iar Robbie Williams  i-a dat o replica in italiana.

"Cezar, te-am admirat şi te admir de mult! Dar m-ai dezamăgit! Ai uitat că eşti român şi ai crescut aici, în Ploieşti? Chiar îţi este aşa ruşine că eşti român? Când am fost la concertele tale ne spuneai ce mândru eşti de originile

tale, de familia ta. Ce s-a schimbat? Succes în continuare, italianule!“, „Felicitări, dar sunt mâhnită pentru faptul că îţi este ruşine că eşti român!“, „Felicitări, dar să înţeleg că nu mai eşti român?“, „Unlike pentru minciuna ieftină servită celor din juriu“, „Respect pentru interpretare, însă ruşine pentru negarea faptului că eşti român. Asta înseamnă umilinţa românului în faţa străinilor!", i-au scris romanii lui Cezar Ouatu. 

„Eu am spus că sunt româno-italian, am paşaport italian. Eu sunt din Ploieşti, dar am făcut Conservatorul la Milano. În această seară sunt aici, nu la Rai Uno. (…) Am plecat dintr-un cartier din Ploieşti şi am ajuns în Italia, unde am şi studiat. Am stat 18 ani în Italia şi în 2013 m-am reîntors să reprezint România la Eurovision şi atunci am decis să rămân aici”, s-a aparat Cezar Ouatu la o emisiune TV. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cum să nu îţi mai fie frică de naşterea naturală

Gabriela Cristea, despre ziua fetiţei sale: ”Am avut privilegiul sã trãiesc cea mai frumoasă şi mai caldă zi din viaţa mea”

Cel mai înspăimântător sunet din lume a fost reprodus. Era folosit la sacrificiile umane

Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”

O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au...

„Minunată, o fată așa cum mi-am dorit de la viață, să am lângă mine.” Ce a declarat Marius Elisei despre noua sa relație

Mario Fresh i-a dat inelul fiicei lui Dragoș Bucur. Imaginile care au stârnit controverse

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies