Cezar Ouatu, intr-un scandal urias dupa ce a dat de inteles ca e italian! Declaratiile artistului

Vedete

Cezar Ouatu, intr-un scandal urias dupa ce a dat de inteles ca e italian! Declaratiile artistului

Cezar Ouatu a fost luat la rost de internauti dupa ce la un show de talente din Marea Britanie a dat de inteles ca este italian.


 

Cezar Ouatu a facut spectacol in fata juratilor, insa romanii s-au suparat pe el. Asta pentru ca atunci cand s-a prezentat a declarat ca e nascut in Romania, dar a crescut in Italia.

Cezar Ouatu a primit laude de la jurati, iar Robbie Williams  i-a dat o replica in italiana.

"Cezar, te-am admirat şi te admir de mult! Dar m-ai dezamăgit! Ai uitat că eşti român şi ai crescut aici, în Ploieşti? Chiar îţi este aşa ruşine că eşti român? Când am fost la concertele tale ne spuneai ce mândru eşti de originile tale, de familia ta.

Ce s-a schimbat? Succes în continuare, italianule!“, „Felicitări, dar sunt mâhnită pentru faptul că îţi este ruşine că eşti român!“, „Felicitări, dar să înţeleg că nu mai eşti român?“, „Unlike pentru minciuna ieftină servită celor din juriu“, „Respect pentru interpretare, însă ruşine pentru negarea faptului că eşti român. Asta înseamnă umilinţa românului în faţa străinilor!", i-au scris romanii lui Cezar Ouatu. 

„Eu am spus că sunt româno-italian, am paşaport italian. Eu sunt din Ploieşti, dar am făcut Conservatorul la Milano.

În această seară sunt aici, nu la Rai Uno. (…) Am plecat dintr-un cartier din Ploieşti şi am ajuns în Italia, unde am şi studiat. Am stat 18 ani în Italia şi în 2013 m-am reîntors să reprezint România la Eurovision şi atunci am decis să rămân aici”, s-a aparat Cezar Ouatu la o emisiune TV.