CFR Călători reduce viteze de circulaţie a trenurilor cu 20-30 km/h, din cauza caniculei: ”Temperaturiilor ridicate produc supraîncălzirea agregatelor locomotivelor”

CFR Călători reduce viteze de circulaţie a trenurilor cu 20-30 km/h, din cauza caniculei. Vezi anunțul făcut de reprezentanții companiei.

CFR Călători reduce viteze de circulaţie a trenurilor cu 20-30 km/h, din cauza caniculei
CFR Călători reduce viteze de circulaţie a trenurilor cu 20-30 km/h, din cauza caniculei[Sursa foto: MediaFax Foto]
Autor: Elena Popescu

In articol:

CFR Călători reduce viteze de circulaţie a trenurilor cu 20-30 km/h, din cauza caniculei. Reprezentanții companiei au anunțat că temperaturile crescute produc supraîncălzirea agregatelor locomotivelor și automotoarelor.

CFR Călători reduce viteze de circulaţie a trenurilor cu 20-30 km/h, din cauza caniculei

CFR Călători informează persoanele care vor să călătorească cu trenurile companiei că v iteza trenurilor pe calea ferată va fi redusă din cauza temperaturilor ridicate din această perioadă.

Citeste si: Momente de coșmar pentru zeci de călători! Oamenii au rămas blocați în tren la 40 de grade, pe ruta Mangalia-București

CFR Călători reduce viteze de circulaţie a trenurilor cu 20-30 km/h, din cauza caniculei
CFR Călători reduce viteze de circulaţie a trenurilor cu 20-30 km/h, din cauza caniculei[Sursa foto: MediaFax Foto]

Citeste si: Cum și-a dat seama Monica Anghel că e infectată cu Covid, deși avea vaccinul făcut?- bzi.ro

De asemenea, CFR SA va aviza permanent operatorii de transport feroviar de călători şi de marfă (OTF) când se impune reducerea vitezei de circulaţie şi pe ce intervale se va lua această măsură, astfel încât operatorii de transport feroviar de călători să informeze din timp pasagerii despre condiţiile speciale de trafic, necesar a fi aplicate în perioadele caniculare, potrivit Agerpres.

Pasagerii unui tren, care trebuia să-i ducă la București, au fost uitați în câmp ore întregi: ”Era foarte cald, erau bătrâni și copii, nu aveau de unde să cumpere apă”

”CFR Călători informează că datorită temperaturiilor ridicate din sudul țări care produc supraîncălzirea agregatelor locomotivelor și automotoarelor se pot înregistra întărzieri în circulația trenurilor de călători din această zonă.

CFR Călători are pregătite locomotive de ajutor în punctele esențiale din sudul țării pentru a asigura o bună funcționare a trenurilor de călători și pentru a preveni apariția întârzierilor și disconfortul călătorilor.

Mențiune: CFR Călători face eforturi suplimentare pentru menținerea în circulație a tuturor unităţilor de material rulant dotate constructiv cu instalații de climatizare. Acestea sunt verificate din punct de vedere tehnic – funcțional înainte de plecarea în cursă, pentru evitarea defectărilor în parcurs. Pot aparea situații în care, din cauza temperaturilor exterioare crescute sau a supraaglomerării garniturilor și/sau a deschiderii geamurilor în parcurs, instalaţiile de climatizare să funcționeaze fără a mai asigura răcirea în parametri normali.

Mulțumim tuturor pentru înțelegere”, se arată în comunicatul transmis de cfrcalatori.ro.

Informații utile pentru călători

  • 0219521 – info CFR (pentru plecări/sosiri din București); numerele de telefon de la stațiile CFR: https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/;
  • 021.319.0358 – Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti;
  • în aplicația Trenul meu( http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul trenului (în care vă aflați) în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Momente de coșmar pentru zeci de călători! Oamenii au rămas blocați în tren la 40 de grade, pe ruta Mangalia-București

Pasagerii unui tren, care trebuia să-i ducă la București, au fost uitați în câmp ore întregi: ”Era foarte cald, erau bătrâni și copii, nu aveau de unde să cumpere apă”

Momente de groază pentru călătorii unui tren, rămas fără frâne, care plecase din București spre Craiova

Horoscop Zilnic Duminică 26 Septembrie 2021: Gemenii vor face anumite schimbări majore

O jurnalistă aruncă bomba despre PFIZER! Ce i s-a întâmplat după a treia doză

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Anamaria Prodan apelează la ajutorul divin. Cum vrea să-l aducă pe Reghecampf acasă

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies