Chef Adrian Hadean alearga la Maratonul Bucuresti pentru copiii abandonati

Face minuni in bucatarie, dar si pe pista de alergare. A purtat torta olimpica in 2012, la Londra, reprezentandu-si tara, iar pe 5 octombrie, la Maratonul International Bucuresti, va fi mesagerul unei vieti mai bune pentru cei peste 8000 de copii inca institutionalizati din Romania.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAdrian Hadean, juratul celui mai popular show culinar, „Masterchef”, pe care telespectatorii Pro Tv il vor putea urmari incepand cu 15 septembrie, in fiecare luni, de la ora 20.30, va face parte din „Echipa visurilor”, „Team Hope”, proiectul caritabil al „Hope and Homes for Children Romania”, care isi propune sa atraga atentia, dar si sa acorde sansa unei vieti normale celor peste 8000 de copii institutionalizati.

Foa si Patrizia Paglieri, ceilalti doi bucatari care incepand din 15 septembrie vor face show total in bucataria „Masterchef”, la Pro Tv, nu au ramas indiferenti fata de intentia colegului lor, Adrian Hadean, de a alerga cei 42.195 de kilometri pentru a sprijini cauza copiilor abandonati. Chef Foa si Chef Patrizia Paglieri isi vor sustine moral colegul de platou si vor demonstra, impreuna cu Adrian Hadean, ca unul dintre ingredientele secrete care dau savoare vietii este si dorinta de a-i ajuta pe cei din jurul tau.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate