"Chef" Andreea Moldovan a intrat in supermarket cu o lista stufoasa de cumparaturi, dar a iesit doar cu o punga de zarzavaturi

Proaspat reintoarsa in showurile culinare, Andreea Moldovan continua sa ramana o gospodina activa si in caminul propriu. ##VIDEO5323##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereMarti seara, Andreea Moldovan a facut spectacol intr-un show culinar pe baza de fructe de mare, intr-o cafenea de pe bulevardul Decebal.

fara descriereCu cateva ore inaintea evenimentului unde a fost cap de afis, fosta finalista a concursului "Master Chef" a dat o fuga intr-un supermarket bucurestean. Inarmata cu o lista imensa, Andreea a intrat precipitata in magazin, incercand sa scurteze cat mai mult timpul petrecut la cumparaturi.

fara descriereLa final, rezultatul sesiunii de shopping nu parut a fi cel visat, sotia lui DJ Optick intorcandu-se la masina cu o singura punga, in care se aflau doar cateva legume. Andreea a mers acasa in graba, unde a lasat cumparaturile in ordine, ea fiind, de fel, o gospodina organizata, iar apoi s-a indreptat spre locatia unde a avut loc evenimentul. Desi ora de start a showului culinar a fost 21.00, "Chef" Moldovan a inceput sa pregateasca cele necesare meniului inca de la ora 16.00.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate