Vedete

Chef Dumitrescu, postare emotionanta: "Nu am dormit toata noaptea"- Este vorba despre cele doua fetite ale lui! "Cred ca e mai greu pentru noi, parintii"

Chef Florin Dumitrescu a avut mari emotii astazi. Fetitele lui au mers la gradinita!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Chef Dumitrescu, postare emotionanta: "Nu am dormit toata noaptea"- Este vorba despre cele doua fetite ale lui! "Cred ca e mai greu pentru noi, parintii"icon photo
Daca fiica cea mare, Ava, e deja in grupa mijlocie, Mia merge pentru prima oara la gradi si toata lumea e nerabdatoare sa vada daca se va acomoda.

 

Chef Dumitrescu, postare emotionanta: "Nu am dormit toata noaptea"- Este vorba despre cele doua fetite ale lui! "Cred ca e mai greu pentru noi, parintii"
"Nu am dormit toată noaptea, de emoţii... Ştiam că dimineaţa va fi zarva mare in casa pentru că urma prima zi de grădiniţă la grupa mijlocie pentru Ava şi prima zi de grădiniţă pentru Mia.

 

 

Abia ne-am obişnuit cu ideea că Ava a crescut şi îşi poartă de grijă singurica cat e la grădiniţă, acum o urmeaza si Mia. Stau cu Cristina in fata grădiniţei şi aşteptăm să vedem dacă mititica noastră se acomodează şi e bine. Cred că mulţi dintre voi fac acelasi lucru acum. Offf, cred că e mai greu pentru noi decât pentru micuţii noştri", a scris Chef Florin Dumitrescu pe pagina sa de Facebook. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune