Chef Nicolai Tand prefera mancarea reincalzita! "In bucatarie se intampla exact pe dos!"

Chef Nicolai Tand este unul dintre cei trei jurati ai concursului Top Chef de la Antena 1 si darama unul dintre miturile bucatariei.

Distribuie pe:

fara descriereIntr-un interviu acordat pentru Ziarul Ring, Nicolai spune ca mancarea reincalzita este chiar mai buna decat cea proaspat preparata: "In bucatarie, lucrurile se intampla exact pe dos. O mancare reincalzita e intotdeauna mai buna, pentru ca aromele se vor aseza intotdeauna mai bine".

Prima experienta culinara a lui Tand a fost una deosebita: a gatit fasole in ceai: "Imi voi aminti intotdeauna cu mare drag de asta. Am realizat ca gastronomia este o profesie pe vremea cand ma aflam in Franta. Eram sofer pe ambulanta si aveam prieteni care lucrau in restaurante de top, iar la un moment dat, unul dintre ei mi-a propus sa vin la un interviu pentru un post de ospatar. Am acceptat, iar acela a fost momentul in care am realizat ca a fi ospatar e o meserie. Sa faci omul sa se simta bine, sa nu astepte, sa-i dai totul la timp, sa fie masa curata, sa-i servesti vinul, tot... Cat despre pasiunea culinara, ea exista de mult", spune Chef-ul pentru Ring.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate