Paparazzi

Chef Scarlatescu abia se tine pe picioare dupa ce a facut-o lata pe litoral! "Sprijina" bordurile si i-a umplut de disperare pe soferi care cu greu au reusit sa-l evite! Imagini FABULOASE surprinse de paparazzii WOWbiz.ro VIDEO EXCLUSIV

Pe Chef Scarlatescu l-au doborat petrecerile de 1 mai, din cluburile de fite de pe litoral.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Chef Scarlatescu abia se tine pe picioare dupa ce a facut-o lata pe litoral! "Sprijina" bordurile si i-a umplut de disperare pe soferi care cu greu au reusit sa-l evite! Imagini FABULOASE surprinse de paparazzii WOWbiz.ro VIDEO EXCLUSIVicon photo


Catalin Scarlatescu a parut epuizat de party-urile interminabile organizate de 1 mai in cluburile exclusiviste din Mamaia. Chef-ul si-a lasat cutitele acasa si s-a anturat cu cativa prieteni intr-un astfel de local cu muzica data la maxim. Zgomotul, oboseala si posibil un pahar de vin in plus l-au facut pe maestrul din bucatarie sa para de-a dreptul epuizat inca dinainte ca seara sa inceapa cu adevarat.


Asa se face ca Scarlatescu a sprijinit o bordura timp de cateva minute si a privit insistent un telefon, dupa care s-a intalnit cu o prietena cu care a schimbat cateva vorbe. A parasit-o pe aceasta si a traversat in pasi de dans, spre disperarea soferilor care abia au avut timp sa franeze pentru a-l evita, dupa care s-a oprit, inevitabil... pe o alta bordura. Cu masinile trecand pe langa picioarele lui, Chef Scarlatescu a facut cateva gesturi catre un grup zgomotos de pe celalalt trotuar, gesturi cu potential obscen. Apoi a luat-o usor catre club, sprijinind un perete si claltinandu-se putin.


Catalin Scarlatescu este un vechi client al petrecerilor exclusiviste, avand destul de multi prieteni in lumea mondena. Chef-ul a pierdut, recent, multe kilograme, iar asta l-a facut sa revina la tinute tineresti, sport, lucru vizibil si in imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal D

Un nou episod al serialului „Meryem” va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune