Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii care au rămas în echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul 9

Chefi la cuţite 2021. Vezi cine sunt concurenţii care au rămas în echipa lui Sorin Bontea, dar şi cine sunt concurenţii eliminaţi.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Chefi

la cuţite 2021. Vezi cine sunt concurenţii care au rămas în echipa lui Sorin Bontea, dar şi cine sunt concurenţii eliminaţi din echipa verde.

Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii rămaşi în echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul 9

Sorin Bontea şi-a format echipa de bucătari de la Chefi la cuţite sezonul 9. În acest an, echipa lui Sorin Bontea va purta tunici verzi şi vor avea ca simbol: furculiţa.

Citeste si: Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii din echipa lui Cătălin Scărlătescu în sezonul 9

La Chefi la Cuţite 2021 au participat la preselecţii sute de concurenţi, însă doar 75 dintre ei au avut şansa să treacă mai departe în bootcamp.

Din cei 75 de concurenţi care au participat la proba din bootcamp, au fost selectaţi 45 pentru cea de-a doua probă a bootcamp-ului, acolo unde au avut de gătit preparate care să conţină cartof în compoziţie.

Citeste si: Cum se distrează echipa lui Sorin Bontea de la Chefi la cuţite 2021. Rikito Watanabe e sufletul petrecerii. VIDEO

Fiecare chef şi-a ales câte 8 concurenţi cu care şi-a format echipa. Vezi în rândurile ce vor urma cine sunt concurenţii care au rămas în echipa lui Sorin Bontea, dar şi cine sunt cei care au părăsit competiţia.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Dorin Voiasciuc

Dorin Voiasciuc este de meserie bucătar și a venit la Chefi la cuțite pentru a câștiga Marele Premiu. Concurentul face parte din echipa lui Sorin Bontea și este pregătit să facă față provocărilor.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Dorin Voiasciuc
Concurenţi echipă Sorin Bontea. Dorin Voiasciuc[Sursa foto: Instagram]

În vârstă de 31 de ani, Dorin Voiasciuc a făcut sacrificii uriașe pentru a-și îndeplini visul de a deveni bucătar.

Deși părinții nu l-au susținut niciodată în demersul său, tânărul a reușit în cele din urmă să practice meseria care i-a plăcut dintotdeauna.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Rikito Watanabe (Riki)

Rikito Watanabe, are 26 de ani, este japonez de origine, dar locuieşte în România, la malul mării. Tânărul deţine un restaurant asiatic în Constanţa.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Rikito Watanabe (Riki)
Concurenţi echipă Sorin Bontea. Rikito Watanabe (Riki)[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

Rikito Watanabe s-a prezentat în preselecţii cu un preparat făcut după o reţetă chinezească de „mouth watering chicken”, pe care concurentul a numit-o în română „pui salivă”. Japonezul a trecut de cele două probe din bootcamp şi a ajuns în echipa lui Sorin Bontea.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Victorina Matveev

Victorina Matveev are 37 de ani şi este poliţistă de meserie. Concurenta de la Chefi la cuţite 2021 vine din Satu Mare, dar are şi origini ruseşti.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Victorina Matveev
Concurenţi echipă Sorin Bontea. Victorina Matveev[Sursa foto: Instagram]

Victorina Matveev i-a dat gata pe juraţi cu rețeta sa de rulouri în formă de copac și desertul cu mere. Concurenta l-a convins pe Sorin Bontea că merită un loc în echipa tunicilor verzi.

Cine este Valentina Ioniță de la Chefi la cuțite 2021. Concurenta face parte din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Cristina Elena Matei

Cristina Elena Matei are 22 de ani şi este bucătar de aproximativ doi ani. Tânăra s-a angajat la 18 ani ca ospătar, iar în scurt timp a demonstrat că poate mai mult de atât.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Cristina Elena Matei
Concurenţi echipă Sorin Bontea. Cristina Elena Matei[Sursa foto: Instagram]

Cristina Elena Matei s-a prezentat la preselecţii cu o prăjitură choux a la crème cu care i-a impresionat pe juraţi. Concurenta a reuşit să treacă de probele din bootcamp şi a ajuns în echipa lui Sorin Bontea.

Concurenţi eliminaţi din echipa lui Sorin Bontea

Alexandro Matias

Alexandro Matias a fost eliminat în ediţia de marţi, 11 mai, după ce farfuria sa nu a reuşit să obţină mai mult de 5 puncte, clasându-se pe ultimul loc.

Alexandro Matias are 31 de ani şi este muzician. Concurentul de la Chefi la cuţite 2021 este prieten bun cu Zanni, concurentul din echipa lui Sorin Bontea, sezonul 8.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Alexandro Matias
Concurenţi echipă Sorin Bontea. Alexandro Matias[Sursa foto: Instagram]

Alexandro Matias a venit în preselecţii cu o reţetă de coaste marinate, care a fost pe placul juraţilor. Concurentul din echipa tunicilor verzi a povestit că primul său job a fost de barman, dar a realizat că muzica este tot ceea ce vrea să facă în viaţă.

Francisco Jose Garcia Lopez

Francisco Garcia a fost eliminat de la Chefi la cuţite 2021 în cel de-al şaselea duel al competiţiei culinare.

Francisco Jose Garcia Lopez, în vârstă de 42 de ani, este din Palma de Mallorca și s-a stabilit în România în urmă cu șase ani.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Francisco Garcia
Concurenţi echipă Sorin Bontea. Francisco Garcia[Sursa foto: Instagram]

Fostul concurent din echipa lui Sorin Bontea s-a mutat în România în urmă cu șase ani, după ce sora acestuia s-a căsătorit cu un român și i-a propus să vină în țară pentru a deschide un restaurant. Francisco Jose Garcia Lopez este căsătorit și are trei copii, iar în perioada pandemiei, pentru a-și întreține familia, a fost nevoit să lucreze în construcții.

Pentru spaniol, participarea la emisiunea Chefi la cuțite a reprezentat o oportunitate de a se întoarce la meseria lui de suflet. El spune că iubește România și nu ar pleca din țară. „Nu aș schimba România pe altă țară. Mulți oameni îmi spun: ce caută un spaniol în România?! Nu știu, pentru că este o țară minunată. Mâncarea este minunată. Marea este minunată, muntele...Sunt îndrăgostit de România. Cu adevărat”, a spus Francisco Jose Garcia Lopez la începutul competiţiei.

Paul Sorin Vasile (cuțit de aur)

Paul Vasile are 27 de ani şi este din comuna Cernica. Concurentul de la Chefi la cuţite 2021 s-a prezentat în preselecţii cu un preparat făcut după o reţetă de piure de conopidă, ulei verde de mărar, spumă de soc și crutoane de mămăligă.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Paul Sorin Vasile (cuțit de aur)
Concurenţi echipă Sorin Bontea. Paul Sorin Vasile (cuțit de aur)[Sursa foto: Instagram]

Paul Vasile a lucrat la restaurante din străinătate, ba chiar şi la bucătării cu stele Michelin. Sorin Bontea a fost impresionat de tânărul bucătar, aşa că i-a oferit cuţitul de aur, care i-a garantat concurentului un loc în echipa tunicilor verzi.

Cristina Mălai

Cristina Mălai are 31 de ani şi este pasionată de arta culinară. Concurenta s-a prezentat la preselecţiile de la Chefi la cuţite 2021 cu un preparat din cotlet de miel.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Cristina Mălai
Concurenţi echipă Sorin Bontea. Cristina Mălai[Sursa foto: Instagram]

Cristina Mălai le-a mărturisit juraţilor că a lucrat în diferite restaurante, ba chiar şi în cele cu servicii de livrare. După probele din bootcamp, concurenta a reuşit să intre în echipa tunicilor verzi, care este condusă de Chef Bontea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii care au rămas în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 9

Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii care au rămas în echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 9

O fostă concurentă de la Chefi la cuțite a încercat să se sinucidă de 5 ori! Momente cumplite prin care a trecut: "Nu voiam să mai trăiesc"

Începând cu noaptea aceasta, 6 zodii vor avea parte de succes pe planul sentimental și pe cel profesional

Vine o nouă criză globală. Pregătiți-vă! E cumplit ce urmează: Poate provoca un tsunami devastator

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Imagini ȘOCANTE cu vedete desfigurate de operații estetice. Nici părinții lor nu le mai recunosc. FOTO

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies