Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii din echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul 9

Chefi la cuţite 2021. Sorin Bontea şi-a format echipa cu care vrea să câştige sezonul 9.

Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii din echipa lui Sorin Bontea în sezonul 9
Autor: Elena Popescu

In articol:

Chefi la cuţite 2021. Sorin Bontea şi-a format echipa. Vezi cine sunt concurenţii din sezonul 9, care vor face parte din echipa tunicilor verzi.

Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii din echipa lui Sorin Bontea în sezonul 9

Sorin Bontea şi-a format echipa de bucătari de la Chefi la cuţite sezonul 9. În acest an, echipa lui Sorin Bontea va purta tunici verzi şi vor avea ca simbol: furculiţa.

Citeste si: Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii din echipa lui Cătălin Scărlătescu în sezonul 9

La Chefi la Cuţite 2021 au participat la preselecţii sute de concurenţi, însă doar 75 dintre ei au avut şansa să treacă mai departe în bootcamp.

Din cei 75 de concurenţi care au participat la proba din bootcamp, au fost selectaţi 45 pentru cea de-a doua probă a bootcamp-ului, acolo unde au avut de gătit preparate care să conţină cartof în compoziţie.

Citeste si: Cum se distrează echipa lui Sorin Bontea de la Chefi la cuţite 2021. Rikito Watanabe e sufletul petrecerii. VIDEO

Fiecare chef şi-a ales câte 8 concurenţi cu care şi-a format echipa. Vezi în rândurile ce vor urma cine sunt concurenţii din echipa lui Sorin Bontea.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Paul Sorin Vasile (cuțit de aur)

Paul Vasile are 27 de ani şi este din comuna Cernica. Concurentul de la Chefi la cuţite 2021 s-a prezentat în preselecţii cu un preparat făcut după o reţetă de piure de conopidă, ulei verde de mărar, spumă de soc și crutoane de mămăligă.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Paul Sorin Vasile (cuțit de aur)
Concurenţi echipă Sorin Bontea. Paul Sorin Vasile (cuțit de aur)[Sursa foto: Instagram]

Paul Vasile a lucrat la restaurante din străinătate, ba chiar şi la bucătării cu stele Michelin. Sorin Bontea a fost impresionat de tânărul bucătar, aşa că i-a oferit cuţitul de aur, care i-a garantat concurentului un loc în echipa tunicilor verzi.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Rikito Watanabe (Riki)

Rikito Watanabe, are 26 de ani, este japonez de origine, dar locuieşte în România, la malul mării. Tânărul deţine un restaurant asiatic în Constanţa.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Rikito Watanabe (Riki)
Concurenţi echipă Sorin Bontea. Rikito Watanabe (Riki)[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Rikito Watanabe s-a prezentat în preselecţii cu un preparat făcut după o reţetă chinezească de „mouth watering chicken”, pe care concurentul a numit-o în română „pui salivă”. Japonezul a trecut de cele două probe din bootcamp şi a ajuns în echipa lui Sorin Bontea.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Dorin Voiasciuc

Dorin Voiasciuc are 31 de ani şi este bucătar de profesie. În preselecţii, concurentul a venit în faţa chefilor cu un preparat din antricot de vită cu foie gras, dulceață de ceapă, piure de sfeclă, crustă de fistic și pasta de trufe albe.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Dorin Voiasciuc
Concurenţi echipă Sorin Bontea. Dorin Voiasciuc[Sursa foto: Instagram]

Dorin Voiasciuc i-a demonstrat lui Sorin Bontea că merită un loc în echipa sa, după ce a trecut de probele din bootcamp.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Francisco Garcia

Francisco Jose Garcia Lopez are 42 de ani şi provine Palma de Mallorca. Spaniolul locuieşte în România alături de familia sa. Concurentul de la Chefi la cuţite 2021  este bucătar de meserie, dar a fost nevoit să lucreze în construcţii pe perioada pandemiei ca să poată să îşi întreţină familia.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Francisco Garcia
Concurenţi echipă Sorin Bontea. Francisco Garcia[Sursa foto: Instagram]

Francisco Jose Garcia Lopez a ajuns în echipa lui Sorin Bontea, după ce Florin Dumitrescu şi-a folosit o amuletă în care era menţionat faptul că deţinătorul amuletei are dreptul de a alege un concurent care să facă parte dintr-o echipă adversă.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Victorina Matveev

Victorina Matveev are 37 de ani şi este poliţistă de meserie. Concurenta de la Chefi la cuţite 2021 vine din Satu Mare, dar are şi origini ruseşti.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Victorina Matveev
Concurenţi echipă Sorin Bontea. Victorina Matveev[Sursa foto: Instagram]

Victorina Matveev i-a dat gata pe juraţi cu rețeta sa de rulouri în formă de copac și desertul cu mere. Concurenta l-a convins pe Sorin Bontea că merită un loc în echipa tunicilor verzi.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Cristina Mălai

Cristina Mălai are 31 de ani şi este pasionată de arta culinară. Concurenta s-a prezentat la preselecţiile de la Chefi la cuţite 2021  cu un preparat din cotlet de miel.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Cristina Mălai
Concurenţi echipă Sorin Bontea. Cristina Mălai[Sursa foto: Instagram]

Cristina Mălai le-a mărturisit juraţilor că a lucrat în diferite restaurante, ba chiar şi în cele cu servicii de livrare. După probele din bootcamp, concurenta a reuşit să intre în echipa tunicilor verzi, care este condusă de Chef Bontea.

Citeste si: Cine este Valentina Ioniță de la Chefi la cuțite 2021. Concurenta face parte din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Cristina Elena Matei

Cristina Elena Matei are 22 de ani şi este bucătar de aproximativ doi ani. Tânăra s-a angajat la 18 ani ca ospătar, iar în scurt timp a demonstrat că poate mai mult de atât.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Cristina Elena Matei
Concurenţi echipă Sorin Bontea. Cristina Elena Matei[Sursa foto: Instagram]

Cristina Elena Matei s-a prezentat la preselecţii cu o prăjitură choux a la crème cu care i-a impresionat pe juraţi. Concurenta a reuşit să treacă de probele din bootcamp şi a ajuns în echipa lui Sorin Bontea.

Concurenţi eliminaţi din echipa lui Sorin Bontea

Alexandro Matias

Alexandro Matias a fost eliminat în ediţia de marţi, 11 mai, după ce farfuria sa nu a reuşit să obţină mai mult de 5 puncte, clasându-se pe ultimul loc.

Alexandro Matias are 31 de ani şi este muzician. Concurentul de la Chefi la cuţite 2021 este prieten bun cu Zanni, concurentul din echipa lui Sorin Bontea, sezonul 8.

Concurenţi echipă Sorin Bontea. Alexandro Matias
Concurenţi echipă Sorin Bontea. Alexandro Matias[Sursa foto: Instagram]

Alexandro Matias a venit în preselecţii cu o reţetă de coaste marinate, care a fost pe placul juraţilor. Concurentul din echipa tunicilor verzi a povestit că primul său job a fost de barman, dar a realizat că muzica este tot ceea ce vrea să facă în viaţă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 9

Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii din echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 9

O fostă concurentă de la Chefi la cuțite a încercat să se sinucidă de 5 ori! Momente cumplite prin care a trecut: "Nu voiam să mai trăiesc"

Tudor Chirilă, revoltat din cauza relaxării restricţiilor: „A scos România educată la o terasă şi-un mic”

Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Adio, libertate? Valul 4 vine peste România. Anunțul este terifiant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies