Cheloo de la Parazitii n-a vazut ca iese fum si-a ramas cu jeep-ul in drum! Weekend de cosmar pentru nonconformistul rapper VIDEO EXCLUSIV

Ghinion teribil pentru rapper-ul nonconformist. Masina sa de teren nu a mai plecat de pe loc.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriere

Anul 2017 a fost unul cu emotii pentru Cheloo. Artistul de la Parazitii a scapat de inchisoare si va fi scos la munca de jos! 180 de zile va munci in folosul comunitatii, iar aceasta e pedeapsa cea mai blanda pe care o putea primi, in dosarul sau de trafic de droguri.

fara descriere

Dupa ce a scapat de inchisoare, Cheloo a inceput sa-si vada linistit de proiectele sale si de pasiunile lui. Se stie foarte bine ca rapperul iubeste muntele si masinile de teren. In weekend insa, nonconformistul artist a avut un ghinion teribil si-a ramas cu masina drum.

Jeep-ul sau, la care tine ca la ochii din cap, i-a facut o farsa si nu a mai vrut sa porneasca din fata blocului. Cheloo a fost nevoit sa sune dupa ajutor si sa cheme o platforma, pentru a duce "uriasul" la service. Pentru ca nu ii place sa vada pe cineva la volanul masinii sale, Cheloo s-a incapatanat si s-a chinuit pana si-a urcat singur jeep-ul pe platforma.

fara descriere

In afara de aceasta masina, Cheloo mai circula prin Bucuresti cu o "cazatura". Marca si modelul masinii au mai putina importanta, atata timp cat artistul i-a adus doua mici modificari, care au transformat sarmanul 4x4 intr-o epava pe 4 roti. SUV-ul lui Cheloo a ramas fara barele fata, spate, iar vopseaua s-a cojit pe ici pe colo, semn ca autoturismul a trecut prin multe la viata lui. 

fara descriere

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate