Chiar daca acum este dansator, Wilmark visa sa devina inginer petrolist! Vezi cine crede el ca va castiga "Dansez pentru tine"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Daca la inceput visa sa devina inginer petrolist, destinul i-a schimbat total planurile. Wilmark este un dansator latino profesionist care nu ar fi crezut ca va face o cariera dintr-un simplu hobby.

"Mie mi-a placut dansul. Dar era mai mult un hobby, nu ma interesa sa fac o cariera din asta. Atunci ascultam mult rock. Dar, dupa ce am plecat din Columbia si am venit in Romania s-a dizolvat tot acel bagaj de cunostinte si am inceput sa practic dansurile latino prefesioniste, mai mult datorita dorului de casa. Si daca la inceput in Romania am venit sa studiez si imi doream sa fiu inginer petrolist, terminand specialitatea "Foraj si extractie a petrolului", totusi dansul s-a transformat din pasiune si dintr-un mijloc de a-mi alina dorul de casa in profesie", a povestit Wilmark pentru ProTV Magazin.

Intrebat cine ar putea castiga competitia la care este membru al juriului, Wilmark a recunoscut ca Oana Ionita are sanse mari deoarece este dansatoare de mai mult timp.

"As putea doar sa plec de la premisa ca Oana Ionita, fiind dansatoare profesionista, are mai multa experienta in spate" a mai spus Wilmark.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate