Chiara Ferragni este însărcinată cu cel de-al doilea copil! Imaginea emoționantă cu fiul ei a fost postată pe Internet

Chiara Ferrangi este însărcinată cu cel de-al doilea copil! Vestea a fost făcută de către cunoscuta bloggeriță în mediul online.

Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Chiara Ferragni, una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din întreaga lume, va fi mamă pentru a doua oară. Anuțul a fost făcut de către frumoasa blondină în mediul online, iar internauții au avut doar cuvinte frumoase de adresat la ultima postare de vedetei.

Chiara Ferragni, însărcinată cu cel de-al doilea copil 

Una dintre cele mai apreciate bloggerițe din întreagă lume va fi mămică pentru a doua oară. Frumoasa blondină formează un cuplu cu Fedez, un rapper și cântăreț italian, iar în anul 2018, Chiara Ferragni a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, căruia i-a pus numele Leoncino. Astăzi, cunoscutul blogger a postat o imagine pe contul de Instagram, în care anunță faptul că o să devină mămică pentru a doua oara. Totuși, vestea a fost dată într-un mod specific modelului, aceasta a postat o imagine cu băiețelul ei care ține în mână ecografia. De asemenea, aceasta a mai scris și o descriere pentru fotografia care a emoționat toți internauții. 

„Familia noastră se mărește??? Leo va deveni un frate mai mare ?”,  a scris Chiara în dreptul imaginii cu băiețelul ei.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Chiara Ferragni
Leoncino cu ecografia în mânuță

De asemenea, vedeta le-a povestit miilor de fani de pe contul ei de Instagram cum a decurs prima naștere. La momentul respectiv, Chiara Ferragni declara că au fost cele mai bune lacrimi pe care le-a avut vreodată și că a meritat tot ofertul. La minunatul eveniment a participat și logodnicul ei, Fedez, care a încurajat-o în tot acest timp.

Chiara Ferragni însărcinată
Chiara Ferragni, Fedez și fiul lor

„Acestea au fost cele mai bune lacrimi pe care le-am dat vreodată. Acesta a fost momentul în care l-am văzut pe Leo venind pe lume. N-am mai simțit niciodată un astfel de sentiment. A fost o muncă grea și am fost epuizată, însă trăind această experiență cu logodnicul meu mi-a fost mai ușor. S-a simțit ca o scenă de film”,  a scris Chiara pe Instagram. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies