Chinezul care a trăit timp de un an cu o lingură în esofag

Un bărbat din China a trăit timp de un an având o lingură blocată în esofag. În mod surprinzător, ustensila înghiţită pe jumătate nu l-a deranjat prea mult.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Bărbatul – identificat drept „pacientul Zhang” – a înghiţit lingura în urma unui pariu cu prietenii, în 2017, iar aceasta s-a blocat în tubul îngust care face legătura între cavitatea bucală şi stomac, au afirmat într-o declaraţie de presă reprezentanţii Spitalului General Xinjiang Meikuang.
 
Au trecut luni de zile, însă disconfortul nu a fost suficient de mare pentru ca bărbatul să caute îngrijire medicală.
Lucrurile s-au schimbat în urmă cu o lună, când a început să aibă dureri şi să respire cu dificultate, după ce a fost lovit în piept.
 
Trei doctori au participat la operaţiunea de îndepărtare a lingurii, pe 22 octombrie. Două ore mai târziu, lingura – care măsura aproximativ 20 de centimetri – a „văzut” lumina zilei pentru prima dată după un an, au relatat oficialii spitalului.
 
Când Zhang a ajuns la spital, se ţinea de piept şi părea să aibă dureri mari, a relatat doctorul Yiu Xiwu, directorul Departamentului de Otolaringologie al spitalului.
 
 
Examinarea a arătat că „în partea de sus a faringelui, spre esofag” se afla un corp metalic străin, iar când doctorii au introdus un endoscop (un tub lung şi subţire cu o cameră de filmat ataşată) în gâtul bărbatului, au dat peste lingura acoperită de mucus.
 
„Am fost foarte surprins. Nu am mai avut un asemenea pacient”, a spus doctorul Xiwu.
 
Citeşte continaurea pe INCREDIBILIA.RO. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Incendiu violent în Bucureşti! 6 autospeciale intervin de urgenţă

Mesajul Principelui Nicolae, la un an de la moartea Regelui Mihai

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

30 iunie e ultima zi! Toți românii trebuie să decidă imediat. Ce riscă

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Scandal în direct, între Ciutacu și Cumpănașu „Scoateți-l, mă, pe ăsta afară”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies