Chinul prin care a trecut soția lui Cabral la naștere! Andreea Ibacka și-a dorit să nască natural: „M-au mutat de urgenţă la sala de operaţii”

Andreea Ibacka a vorbit despre complicațiile care au apărut la naștere. Soția lui Cabral și-a dorit să nască natural, dar a fost operată de urgență.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Andreea Ibacka a devenit recent mama unei fetițe superbe. Soția lui Cabral și-a dorit foarte mult să nască natural dar, din păcate, acest lucru nu a fost posibil și ea a fost dusă de urgență în sala de operații.

„E foarte frumos, e greu, dar e greu ca la toata lumea adică nu e ceva ieşit din comun la mine… este incredibil de frumos adică sunt satisfacţii enorme. Orice gest, orice zâmbet de al copilului e minunat si te încarcă pentru întreaga zi. Cel mai greu a fost experienta de la nastere. A fost cumplita recuperarea, am avut nist dureri cum nu credeam ca exista. Eu mi-am dorit mult să nasc natural, am încercat, dar nu s-a putut. Din sala de travaliu m-au mutat de urgenţă la sala de operaţii pentru a-mi face cezariană pentru că nu reuşeam să nasc un copil atât de mare cum a fost fetiţa mea. Am avut nişte dureri groaznice, n-am putut să merg”, a spus Andreea Ibacka în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Autoritățile din Costa Rica au respins cererea Elenei Udrea! Fostul ministru nu a primit azil politic

Citeste si: Raluca a plâns la "Puterea Dragostei"! Este geloasă pe Roxana! Ricardo a avut o reacție violentă

Citeste si: Cum arată iubita bătăuşului medicului din Galaţi! Cristi "Spaidăr" l-a lovit pe medicul ginecolog din cauza blondei!

fara descriere

Declarația lui Cabral despre naștere

Și Cabral a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat cu Andreea în sala de nașteri. „Andreea a vrut foarte mult să nască natural şi până la urmă, nu s-a mai putut. Mult prea multe complicaţii. Plus că Andreea e micuţă, e minionă, iar copilul a avut 3,6 kilograme. Doctorul a zis . Andreea e ok, nu e în cea mai spectaculoasă perioadă din punctul de vedere al formei fizice, dar este mai frumoasă ca niciodată şi este fericită”, a declarat Cabral la televizor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate