Chirii ieftine în București. Unde să locuiești decent, cu bani puțini?

Chirii ieftine în București. Dacă vrei să afli unde poți locui ieftin, în Capitală, de aici își poți lua informații.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Chirii ieftine în București. Și bune, dacă se poate... Cam acesta este visul oricărei peroane aflate în căutarea unei locuințe. În ultimii ani, piața imobiliară s-a stabilizat din acest punct de vedere iar chiriile scad exponențial în funcție de mai mulți factori: sector, zonă, distanța până la cel mai apropiat mijloc de transport, magazine în preajmă, metrou, etc.

Chirii ieftine în București. Prețurile cele mai bune sunt în Ghencea

Un top al chiriilor ieftine în București începe, evident, cu garsonierele. Acestea sunt cele mai ieftine locuințe datorită surpafeței reduse. Garsoniere ieftine în București poți găsi în zona Drumul Taberei – Ghencea, acolo unde inaugurarea unei noi magistrale a metroului va fi inaugurată, cu puțin noroc, abia la sfârșitul acestui an. Propietarii garsonierelor cer de la 200 euro.

Citeste si: Situație incredibilă! Un apartament de lângă Bucureşti a fost închiriat, în aceeaşi zi, de 30 de familii! Cum a fost posibil

Citeste si: Concediu non-stop pentru 7.500 de bucureșteni care au investit deștept

Citeste si: Afacerile imobiliare au umplut de datorii familia Simonei Halep! Restanţele firmelor controlate de fratele Simonei sunt uriaşe!

Chirii ieftine în București. Zona Pantelimon

Chirii ieftine în București mai poți găsi și în Pantelimon, acolo unde o garsonieră poate fi închiriată cu 220-250 euro. Nu este de neglijat nici zona Berceni – Giurgiului sau Rahova – Sebastian, unde proprietarii pot închiria garsoniere cu 250-270. De asemenea, în zona Colentina Obor, o garsonieră poate fi găsită cu 300 euro/lună.

Chirii ieftine în București. Cum stăm la apartamente?

Dacă vorbim de apartamente de 2 sau 3 camere, lucrurile stau cam la fel în ceea ce privește partea de chirii ieftine în București.

Astfel, în Drumul Taberei poți închiria cu 300, în Pantelimon cu 320, în Berceni cu 350 în Rahova cu 360 iar în Colentina cu 370.

Chirii scumpe în București. Care sunt cartierele de fițe?

Dacă nu te interesează chirii ieftine în București, te poți orienta la o zonă considerată mai selectă, deci și mai scump. Aici conduc unele cartiere precum Aviației, Unirii, Floreasca sau Victoriei – Romană. Acestea sunt urmate de cartierele Alba-Iulia – Deecebal – Muncii și Bucureștii Noi. În Băneasa, prețurile chiriilor încep de la 350-400 euro pe lună.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate