Chirurgul Gheorghe Burnei, cercetat sub control judiciar! Decizia a fost facuta publica in urma cu putin timp

Gheorghe Burnei, medicul de la Spitalul Marie Curie despre care s-a spus ca a facut experimente pe pacienti, va fi cercetat sub control judiciar dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis inlocuirea arestului la domiciliu cu aceasta masura.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere


Conform Mediafax, pe toata perioada controlului judiciar, Gheorghe Burnei nu are voie sa paraseasca tara, decât cu incuviintare prealabila. Totodata, el nu are voie sa isi exercite profesia sau sa desfasoare activitatea in exercitarea careia a savârsit faptele, respectiv in cadrul Spitalului Clinic de Urgente de Copii Marie Curie.

Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei, de la Spitalul „Marie Curie” este, din 11 decembrie, in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca, in perioada 26 octombrie – 24 noiembrie, ar fi luat de 15 ori mita de la parintii unor copii internati la Spitalul “Marie Curie”, pe care i-a operat sau doar i-a consultat,  sumele primite fiind intre 50 de lei si 1.350 de euro.

Cele 15 fapte de luare de mita pe care procurorii sustin ca le au probate la dosar ar fi inceput din luna septembrie a acestui an. Urmarirea penala s-a inceput, in rem, inca de pe 28 septembrie, dupa ce mama unei fetite a depus sesizare in care spunea ca, printr-o "sora", medicul Gheorghe Burnei i-a solicitate suma de 4.000 de euro pentru a-i procura si pentru a-i instala micutei o tija metalica.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate