Stiri

Chirurgul Gheorghe Ştefan, un nou scandal medical! După foarfeci, medicul a uitat si un ghem de aţe într-un pacient! La un an de la operaţie, femeia acuza o stare de rău

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Foto: Libertatea.roicon photo
Foto: Libertatea.ro
 
A apărut un al treilea pacient chinuit de chirurgul Gheorghe Ştefan. O femeie a descoperit, la un an după operaţia de apendicită, că avea  "adunături de fire de sutură" uitate în abdomen.
 
Pe 20 iulie 2014, pacienta C. se prezintă la Spitalul Militar de Urgenţă Constanţa, unde este consultată de doctorul Gheorghe Ştefan. Diagnosticul a fost: „Apendicită acută cangrenoasă”. Aceasta a fost operată de urgenţă.
 
 
Pe 27 iulie  2014 este externată cu evoluţie postoperatorie favorabilă. 
 
Pe fondul unei stări generale proaste chiar şi la un an de la intervenţie, pe 19 octombrie 2015, C. merge la consultaţie la clinica privată Ovidiu Clinical Hospital, unde face o ecografie şi i se descoperă două granuloame de aţă! Vezi continuarea pe libertatea.ro. 
 
Foto: Libertatea.ro.
 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune