Chris Brown a primit ordin judecătoresc să se interneze 3 luni într-o clinică pentru dezintoxicare

Chris Brown a primit un ordin judecătoresc de internare timp de 90 de zile într-o instituţie de reabilitare psihică -pentru a urma un tratament de dezintoxicare şi a primi consiliere în vederea stăpânirii acceselor de furie-, la câteva zile după ce s-a externat dintr-un alt astfel de centru medical.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierePotrivit Reuters, decizia judecătorească, emisă de judecătorul James Brandlin, de la Baroul districtual din Los Angeles, a fost dată în urma audierii în vederea eliberării condiţionate, după ce cântăreţul R&B Chris Brown a agresat un bărbat la Washington pe 27 octombrie.

De asemenea, judecătorul a cerut mai multe informaţii în legătură cu arestarea cântăreţului pe 27 octombrie, pentru a stabili dacă acesta a încălcat termenii eliberării condiţionate.

În 2009, Chris Brown a fost condamnat la cinci ani de libertate condiţionată, 180 de zile de muncă în folosul comunităţii şi urmarea unui curs de consiliere psihologică în vederea stăpânirii acceselor de violenţă, după ce a agresat-o pe iubita lui din acea vreme, cântăreaţa Rihanna.

Pe lângă ordinul de internare într-un centru de reabilitare, Chris Brown va trebui să efectueze cel puţin 24 de ore de muncă în serviciul comunităţii pe săptămână, să se supună unei testări periodice pentru consumul de droguri şi să ia medicamentele prescrise.

Cântăreţul a răspuns kalooga_36441" da" la întrebarea judecătorului dacă acceptă termenii modificaţi ai eliberării condiţionate.

Totodată, Chris Brown are interdicţie de a părăsi districtul Los Angeles, dar judecătorul James Brandlin a declarat că acestuia i se va permite să meargă la Washington pentru înfăţişările la tribunal pentru acuzaţiile de agresiune din octombrie.

Pe 27 octombrie, Chris Brown, care se afla în Washington pentru a susţine un concert într-un club, l-a lovit cu pumnul pe Parker Adams, în vârstă de 20 de ani, din Maryland, conform raportului întocmit de poliţie.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel mai recent album al său, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează "Fortune", un material discografic lansat în 2012 şi care i-a adus artistului american singurul său premiu Grammy de până în prezent (din 12 nominalizări).


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate