Christian Sabbagh, candidat la Președinția României? Răspunsul genial dat de vedeta Kanal D, după ce a fost întrebat de ce nu face precum Cumpănașu

Christian Sabbagh a fost întrebat dacă nu vrea să candideze la Președinția României, după modelul Alexandru Cumpănașu, iar vedeta Kanal D a dat un răsuns genial.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Christian Sabbagh a vorbit despre ”paraziții” societății, într-o postare pe contul lui de socializare, iar o prietenă virtuală l-a întrebat dacă nu vrea să candideze la președinție. ”Dacă Cumpănașu poate candida pentru președinție, dumneavoastră de ce nu?”, a întrebat femeia. Răspunsul simplu al prezentatorului a primit instant sute de like-uri. ”Eu mă numesc Christian Sabbagh”, a scris vedeta Știrilor Kanal D.

Sabbagh: "Am vrut să renunț"

fara descriere

”Am vrut să renunț! Când vezi ce tupeu au căpătat toți paraziții acestei societăți, pentru care hoția, minciuna sau teroarea sunt cuvintele de ordine, nu poți rămâne cu brațele încrucișate... O noapte bună să aveți! Lucrurile vor reveni în matca lor normală, iar infractorii, acolo unde le este locul! Civili sau funcționari publici!”, a fost postarea inițială a lui Christian Sabbagh.

fara descriere

Citeste si: Robert Turcescu l-a demolat pe Alexandru Cumpănaşu: “N-a terminat nici măcar anul I de facultate, dar predă la facultăţi. E deja prea multă impostură, nu?”

Citeste si: Ei sunt cei trei copii ai lui Alexandru Cumpănașu! Ce spune unchiul Alexandrei: ”Voi rade tot dacă se ating de un fir de păr din capul copiilor mei!” FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Christian Sabbagh, dezvăluiri dure despre Alexandru Cumpănașu: ”Cum rămâne cu plângerea depusă de menajeră împotriva dumneavoastră?!”

Sabbagh s-a poziționat împotriva inițiativei lui Alexandru Cumpănașu de a candida la alegerile prezdențiale, după ce și-a construit un capital de imagine important pe baza dramei de la Caracal. ”Iată, președintele pe care vi-l doriți a promis că își începe campania electorală făcând o vizită familiei Luizei. I-am sunat pe bunici să-i întreb dacă viitorul candidat le-a călcat pragul casei. Au rămas uimiți”, a scris Christian Sabbagh pe contul lui de socializare într-o postare intitulată ”Caracal: campanie electorală începută cu minciuni”.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate