Christian Sabbagh, emotionat de durerea sotiilor ai caror barbati se intorc, dupa sarbatori, in Afganistan. "In urma lor au ramas familii destramate, copii care-si plang parintii"

Christian Sabbagh, prezenntatorul Stirilor Kanal D, este extrem de atasat de situatia romanilor care, din cauza serviciului, sunt nevoiti sa isi petreaca majoritatea timpului departe de cei dragi, de familii.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereEste si cazul finului sau Dan, care lucreaza pentru americani, tocmai in Afganistan. "Si Dan si Adriana, sotia lui, au fost politisti. Insa, la un moment dat, au decis sa renunte si au pornit amandoi pe alte drumuri El lucreaza acum pentru americani in periculosul Afganistan, in timp ce sotia sa organizeaza evenimente in tara", ne-a declarat jurnalistul.

fara descriereChristian Sabbagh, alaturi de cei doi fini ai ai, Adriana si Danfara descriereMesajul sotiei lui Dan, finul lui SabbaghEi bine, afectata de faptul ca barbatul ei urmeaza sa plece, in curand, din nou, departe de familie, acolo unde il chema datoria, sotia acestuia a postat un mesaj emotionant pe Facebook, la care Cristi Sabbagh, manat de spirit jurnalistic, a raspuns cu un editorial pe masura:

"Strain pe alte meleaguri sau... strain in propria lui tara?

Nu stiu cum este mai bine! Sa parasesti o tara sfasiata de haitele hamesite de lupi? Sa fugi de coruptia, nepotismul si pilele politice din cauza carora suntem obligati astazi sa purtam stigmatul nemeritat de "salbaticii din est"? Sau... sa ramai aici si sa lupti cu morile de vant?
Romanul nu a fugit din lasitate! (La urma urmei, in suflet este si va ramane pentru totdeauna roman) ci pentru ca a fost fortat de imprejurari sa faca asta: nu se mai ajungea cu banii, era dator bancilor, nu mai avea un loc stabil de munca si, inevitabil, risca sa-si piarda caminul! A simtit umilinta! A realizat ca nu mai era dorit in propria lui tara! Asa se face ca Romania a exportat, in ultimii ani, cei mai buni si pregatiti oameni pe care ii avea!
In urma lor au ramas familii destramate, copii care-si plang parintii si... politicieni zambitori!",
a scris Christian Sabbagh.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate