Christian Sabbagh le multumeste fanilor! "Suntem o suta de mii de lupi albi"- Uite ce mesaj emotionant a transmis vedeta Kanal D!

Christian Sabbagh are 100.000 de like-uri pe pagina sa oficiala de Facebook.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereVedeta Kanal D a tinut sa transmita un mesaj tuturor celor care ii sunt alaturi, tuturor celor care il sustin si care vor sa faca din Romania o tara mai buna, mai cinstita, mai curajoasa.kalooga_36441" Suntem o suta de mii de lupi albi. O cifra care ar trebui sa sperie. Cateva idei simple au fost suficiente pentru a ne aduna sub acelasi steag, din indiferent ce colt al lumii am proveni. Dreptate, Adevar, Cinste, Corectitudine, Curaj si Solidaritate! Nu sunt tocmai principiile Revolutiei Franceze, dar reprezinta tot ce are mai bun si mai sfant in sufletul lui un OM. Asta ne diferentiaza de fiarele turbate care se raspandesc precum holera in vreme de razboi. Orice like de-al dumneavoastra presupune ca impartasiti credinta in aceste valori. Sacre! Credeti in ele si in puterea voastra de a trece peste orice rau, peste orice bariera de natura sa ne infranga. Suntem puternici. Suntem o suta de mii. Intr-un cuvant, suntem o adevarata armata, ale carei arme redutabile pot nimici totul in cale.

Dusmanul nostru declarat este faradelegea!

Va multumesc tuturor pentru ca ati avut incredere in mine si ca, de nici 7 luni de cand am infiintat aceasta pagina, ati facut posibil ca randurile noastre sa se stranga. Au fost, ce-i drept, si momente critice, cand parintii mei nu-si mai gaseau linistea in mormant, cand familia mea era amenintata cu un rau iminent, iar eu pus la zid de tot felul de indivizi suspecti de serivicu. Am reusit insa, impreuna, sa trecem peste ele si sa mergem inainte. Acolo unde nu ne poate astepta altceva decat izbanda!",
a scris Sabbagh pe pagina ei de Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate