Christian Sabbagh - marturii din Infern: "Se trage de dimineata pana seara"

Invitat in platoul emisiunii “Draga mea prietena”, de la Kanal D, Christian Sabbagh a dezvaluit detalii din culisele unei operatiuni fara precedent in Romania: recuperarea a 33 de muncitori romani, deveniti sclavi in Libia, o tara marcata de violente.

Distribuie pe:

fara descriere“In Libia se trage, se trage de dimineata pana seara. La tarabe, pe langa sosete, lenjerie, pasari exotice, se vand arme.  Orice privire interpretata ca nepotrivita te poate costa viata, pe strada.  Triburile se razboiesc intre ele, si oricine poate deveni victima colaretala in acest conflict fara sfarsit”, a povestit Christian Sabbagh.

Jurnalistul  a raspuns cererii disperate de ajutor exprimate pe Facebook de o femeie ingrijorata ca sotul ei este in pericol de moarte, in Libia, tara unde acesta plecase sa munceasca pentru a-si ajuta familia ramasa acasa.  

“Noi nu ne-am rezumat doar la a prezenta un caz, ci am incercat sa gasim si o rezolvare. Cea mai mare satisfactie  o ai atunci cand redai zambetul unor oameni fara speranta.  Am vazut multe lacrimi, de deznadejde, in timpul operatiunii de salvare,  iar la final am fost fericit sa vad lacrimi de bucurie”
, a adaugat Christian Sabbagh.

“Ne-am obisnuit sa criticam statul ca nu face nimic pentru noi. Important este sa facem  noi ceva concret pentru semenii nostri”, a adaugat jurnalistul, mentionand  si sprijinul de care s-a bucurat operatiunea din partea Ministerului de Externe, a  Directiei de Combatere a Crimei Organizata si a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Nu ratati incepand din aceasta seara, seria dezvalurilor unei operatiuni jurnalistice fara precedent.  In fiecare zi, de luni pana vineri, la principalul jurnal informativ al zilei, de la ora 19.00, veti afla detaliile aducerii acasa, din infernul libian, a celor 33 de muncitori romani.    


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate