Christian Sabbagh, veste cumplita: "Copilul meu se afla in stare grava, jur pe Dumnezeu ca..." Avem primele declaratii ale jurnalistului, dupa ce a ajuns cu fetita la spital

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Christian Sabbagh a primit o lovitura cumplita. Prezentatorul Kanal D a postat pe contul personal de socializare un mesaj prin care anunta ca Anais,  fetita lui, este in stare grava, insa sustine ca este dispus sa mearga pana-n panzele albe. 
 
"In noaptea de miercuri spre joi, mai exact la ora 00:35, am ajuns cu Anais la Spitalul Clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu. "Avea doar o banala febra", dupa cum s-a exprimat medicul de garda. Dupa doua ore de asteptare, ne-a trimis acasa, cu recomandarea sa-i administram, timp de 3 zile, Panadol. Astazi, fiica mea se afla internata, in stare grava, la un spital privat! Eu, in calitate de jurnalist, raspund pentru orice scriu sau difuzez. Acel medic raspunde in fata cuiva? Indiferent de cum se va acoperi in acte, nu voi lasa lucrurile asa. Pentru ca durerea mea este si durerea a mii de parinti", a scris Sabbagh pe pagina sa de socializare. 
 
 
fara descriere
 
"Copilul meu se afla in stare grava, dar jur pe Dumnezeul meu ca voi merge pana in panzele albe", a continuat Christian Sabbagh. 
 
"Pregatesc o actiune in instanta impotriva medicilor", ne-a precizat Christian Sabbagh, care este ingrijorat de starea micutei sale, care se afla acum in spital. 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate