Christina Ich a cucerit Italia. Senzatia instagram-ului a participat la "Dansand cu vedetele", o emisiune fenomen difuzata de Rai 1. Juratii au ramas muti cand au vazut cat este de frumoasa FOTO

Christina Ich a cucerit Italia. Vedeta a participat la emisiunea "Dansand cu vedetele" difuzata de Rai 1.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Christina Ich este o basarabeanca superba pe care toata lumea o compara cu Angelina Jolie. Tanara care face senzatie pe retelele de socializare, de trei ani, este unul dintre influencerii de top ai momentului si promoveaza mai multe firme.

Timp de mai bine de un an, frumoasa Christina a colaborat cu umoristul Bromania, dar abia acum a dat lovitura cu adevarat. Si nu in Romania, ci in Italia unde a participat, in calitate de concurenta la "Ballando con le stelle", varianta din Cizma a show-ului "Dansez pentru tine".

Partenerul protagonistei noastre a fost celebrul dansator italian Luca Favella, cu care Christina a facut o pereche speciala.

Partea feminina a cuplului de la Rai 1 a iesit insa in evidenta, atat juratii cat si publicul emisiunii fiind de-a dreptul fermecati de frumusetea si atitudinea basarabencei.

In urma participarii la competitia din Italia care inregistreaza inca audiente record, vedeta noastra a castigat zeci de mii de fani din patria lui Aligheri, o multime de urmaritori noi pe instagram si contracte de imagine avantajoase.

Christina Ich a cucerit Italia. Superba romanca a vorbit si despre dragoste

Intr-un interviu pe care frumoasa Christina Ich ni l-a acordat in exclusivitate, in urma cu ceva timp, a recunoscut ca a fost inselata, desi cand o privesti, iti vine greu sa crezi ca barbatul de langa ea ar putea sa aiba ochi pentru alta femeie.

"Am fost tradata de foarte multe ori, si de prieteni, si in dragoste, si am tradat la randul meu. Da, am tradat in dragoste! Nu sunt nici prima, nici ultima. Prietenii nu mi i-am tradat niciodata. E un principiu al meu.", a spus vedeta.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate