Cica-i insurat cu o minora, dar se distreaza la hotel cu… o majora. Ce-a cautat Salam cu o bruneta intr-o camera pentru care a platit…

Pe vremea incepuse sa se iubeasca nebuneste cu minora cu care s-ar fi si insurat, in urma cu o luna, manelistul a dus la hotel o duduita si a petrecut o noapte de vis cu ea, fara a se mai gandi la consecinte!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereFlorin Salam are lipici la femei! De cand i-a murit sotia, manelistul invarte duduile pe degete si le spune vorbe dulci! Asa s-a intamplat, probabil, si cu minora despre care se spune ca i-ar fi devenit nevasta.

 

Cu toate acestea, fata inca nu stie ce ii poate pielea barbatului ei! Surse din preajma lui Salam sustin ca acesta se mai intalneste si cu alte duduite, pe care le duce la hotel! “La inceputul lui decemebrie, Florin a venit dintr-o deplasare si s-a dus la hotel cu o fata! La receptie i s-a spus ca, in acel moment, aproape tot stabilimentul este ocupat si nu mai poate sa ii dea o camera cu tariful special pe care il are el de obicei, ci, daca vrea ii da ceva, dar la o suma mult mai mare, peste 100 de euro! Salam a inteles situatia, a zambit si chiar a glumit, spunand ca nu merita domnita aia suma respectiva, insa asta e, se conformeaza pentru o noapte!”, a povestit un prieten al manelistului!

 

Dupa o noapte furtunoasa, Salam i-a chemat fetei un taxi, iar el s-a dus sa isi vada iubita minora, careia i-a facut, probabil, declaratii de amor la care se pare ca se pricepe de minune!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate