Cici (ex-Sistem) reîncepe războiul pentru custodia fiului pe care-l are cu sexy-horoscopista Amalia! Băiatul are în acest moment domiciliul la mama lui EXCLUSIV

Cici (ex-Sistem) continuă lupta cu fosta lui soție, Amalia, pentru copilul pe care cei doi îl au împreună. Artistul nu se mulțumește cu programul de vizitare și a făcut apel.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Cici (ex-Sistem) și Amalia, sexy-horoscopista de la matinalul cu Răzvan și Dani, se luptă pentru exercitarea autorității părintești încă din 2017. Procesul pe fond s-a încheiat în decembrie 2018 cu o decizie a instanței cu care fostul senator Ciprian Rogojan (Cici a fost parlamentar în mandatul 2012-2016) nu a fost de acord. Acesta a făcut un apel care a fost înregistrat la Tribunalul Ilfov în prima jumătate a lunii aprilie.

fara descriere

În primă instanță, judecătorii au decis ca fiul lui Amaliei și a lui Cici să rămână în custodie comună, dar cu domiciliul la mamă. Fostul membru al trupei Sistem trebuie să plătească o pensie alimentară în cuantum de ¼ din venitul său lunar, de la data introducerii chemării în judecată până la majoratul băiatului. Cei doi urmau să-și împartă weekendurile și vacanțele celui mic într-un mod dispus de instanță, iar Cici urma să îi permită acestuia să țină legătura cu mama lui în perioada în care minorul se afla la el. În plus, Cici ar fi trebuit să-i plătească Amaliei 3.570 lei cu titlu de cheltuieli de judecată.

Citeste si: Sexy-horoscopista de la matinal și Cici de la Sistem, punct final în lupta pentru copil! Ce a stabilit instanța? EXCLUSIV

Citeste si: Amalia horoscopista, scandal cu iubitul în plină stradă: „Eşti beat! Te rog, încetează!”

Citeste si: Amalia Ştefania, horoscopista de la matinal, a rupt tăcerea despre noul iubit: ”Dragoste la prima vedere!”

fara descriere

Ce s-a întâmplat între Cici și Amalia?

fara descriere

Cici și Amalia au format un cuplu timp de câțiva ani iar cuplul lor părea foarte solid. Cei doi au devenit părinții unui băiat pe care însă n-au mai ajuns să-l crească împreună. Nimeni nu știe care au fost motivele reale ale rupturii, cert este că la scurtă vreme, Amalia s-a afișat cu un tânăr pilot de meserie. A urmat un adevărat război în justitție pentru custodia băiatului, care însă nu s-a încheiat nici acum.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate