Cinci lucruri pe care trebuie sa le stii despre super filmul The Great Gatsby! Vezi aici un trailer senzational!

Leonardo diCaprio joaca rolul vietii sale in pelicula "The Great Gatsby", care spune povestea unui icon al literaturii universale.

Distribuie pe:

fara descriereChiar daca romanul a mai avut parte de cateva ecranizari, aceasta se anunta a fi cea mai spectaculoase dintre toate, mai ales ca vorbim despre o varianta 3D.

Filmul spune poveste despre visul american, cu iubiti, tradari si tragedii. Iar cel mai nou trailer ne face sa ne gandim ca ar putea fi nominalizat cu usurinta la un Premiu Oscar.

Site-ul procinema.ro prezinta cinci lucruri pe care trebuie sa le stii despre "The Great Gatsby".

1. Leonardo DiCaprio e un Gatsby decadent si intunecat intr-un New York al anilor '20 mai artificial ca niciodata. Avem parte de oameni bogati, nefericiti, superficiali care fac excese, inseala si petrec. Gatsby este o celebritate locala, un barbat bogat si misterios, gazda celor mai frumoase petreceri.

2. Evenimentele sunt privite prin ochii scriitorului aspirant Nick Carraway (Tobey Maguire), care soseste la New York in primavara anului 1922 si se instaleaza in locuinta de langa vila luxoasa a lui Jay Gatsby.

3. Regizorul Baz Luhrmann a creat un univers extrem de stilizat pentru ecranizarea romanului lui F. Scott Fitzgerald. Regizorul pare sa impinga la o scala si mai mare ce a facut cu lumile impresioniste din "Romeo + Juliet" si "Moulin Rouge".

4.  De ce un roman de epoca este ecranizat in format 3D? Sa ne amintim ce lume a creat Baz Luhrman in "Moulin Rouge" si parca totul capata sens.

5. Bostumele sunt impresionante si parca tipa Oscar.  Brandul Brooks Brothers l-a imbracat pe DiCaprio, la urma urmei Jay Gatsby era de o eleganta desavarsita. Brooks Brothers alaturi de designerul Catherine Martin au creat peste 500 de costume pentru acest film.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate