Cinci mașini de lux, în valoare de 800.000 de euro, au fost furate în mai puțin de un minut. Noua metodă ingenioasă a hoților

Au fost furate 5 mașini de lux de pe o proprietate din Marea Britanie.

Autor: Sabrina Saghin

In articol:

Un grup de hoți a reușit să fure, în mai puțin de un minut, 5 boliduri de lux, în valoare de 800 de mii de euro.

Mașinile erau parcate într-o unitate industrială din orașul Essex, din Anglia. Un singur autoturism a fost recuperat, până în acest moment.

5 mașini de lux, în valoare de 800 de mii de euro, au fost furate dintr-o unitate industrială

Un grup de hoți a reușit să facă pagubă de 800 de mii de euro, în mai puțin de un minut. Aceștia au furat 5 mașini de lux dintr-o unitate industrială de pe Brentwood Road. Pe camerele de supraveghere s-a observat cum 2 persoane au deschis porțile pentru a-și lăsa complicii să evadeze din unitate. Au fost furate două mașini Mercedes, în valoare de 140.000 de euro, respectiv 173.000 de euro, două mașini Porsche, în valoare de 200.000 de euro și un Ariel Atom, o mașină foarte rară, în valoare de 70.000 de euro.

Citește și: Urmărire ca în filme pe străzile din Suceava! Oamenii legii au fost nevoiți să tragă 23 de focuri de armă ca să oprească un șofer beat

Citește și: După ce au furat o mașină, doi tineri din Vrancea și-au găsit sfârșitul. Hoții au plonjat în canalul râului Siret

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Cum au reușit hoții să fure mașinile de lux?

Conform informațiilor făcute publice de oamenii legii, hoții au tăiat șuruburile de pe poarta din față înainte de a intra în unitate, astfel făcând posibilă întreaga operațiune.

Ofițerii au fost chemați la o unitate industrială de pe Brentwood Road din Bulphan, la scurt timp după miezul nopții, pe 11 noiembrie, în urma unor informații despre furtul a cinci mașini de lux.

Suspecții au intrat în curte, tăind șuruburile de pe poarta din față înainte de a fura cinci vehicule, în valoare estimată la peste 700.000 de lire sterline. Mașinile furate au inclus două Porsche, două Mercedes și un rar Ariel Atom.

Facem apel la oricine care ar fi fost martor la ceva sau ar putea avea înregistrări CCTV sau dashcam, inclusiv mașinile furate, să ne contacteze", a transmis poliţia din Essex.

5 mașini de  lux, în valoare de 800.000 de euro au fost furate în mai puțin de un minut

5 mașini de lux, în valoare de 800.000 de euro au fost furate în mai puțin de un minut

[Sursa foto: Captură YouTube]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un copil de patru ani a căzut de la etajul doi al unui bloc. Mama băiatului se afla în bucătărie

Au apărut imagini surprinzătoare din noaptea jafului care a avut loc acasă la Culiță Sterp! Ce s-a văzut pe camerele de supraveghere? „Foarte ușor poate fi identificată”

O femeie din Galați a fost prinsă beată și fără permis la volan: "Un pahar de vin de țară..."

O haită de câini a apărut la capela unde a fost depusă Ana Oroș, femeia ucisă lângă Lacul Morii. Nimănui nu i-a venit să creadă ce se întâmplă acum în cimitir

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

O femeie din Galați a fost prinsă beată și fără permis la volan: "Un pahar de vin de țară..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies