Cinci pozitii senzuale pe care trebuie sa le incerci in pat

Incearca aceste pozitii care sporesc gradul de intimitate emotionala si vei vedea cum relatia cu iubitul tau se va transforma.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere1. Lotus

Ofera o intimitate emotionala uimitoare. Cu barbatul care sta in fund, cu picioarele incrucisate sub el, si femeia in poala lui, bratele si picioarele infasurate in jurul lui, amantii sunt imbratisati si stau fata in fata. Miscarile senzuale si lente in aceasta pozitie adauga intensitate romantica.

2. Femeia pe burta

Aceasta pozitie ii permite barbatului sa controleze viteza si frecventa miscarilor, in timp ce femeia se relaxeaza. Este o pozitie intima si incitanta pentru barbat. Femeia poate ridica usor picioarele pentru ca lucrurile sa fie mai condimentate.

3. Misionarul in picioare

Intoarce pozitia misionarului la 90 grade ca ambii parteneri sa stea in picioare si vei descoperi ca intensitatea ei creste. Muschii se incordeaza pentru a sustine greutatea corporala si ambii parteneri sunt mai dependenti unul de celalalt.

4. Femeia deasupra

Barbatul culcat pe spate, cu femeia deasupra lui este o pozitie vulnerabila pentru ambii amanti, ceea ce creeaza intimitate emotionala. El trebuie sa se bazeze pe deciziile ei, in timp ce ea este descoperita si expusa pentru examinare atenta. Aceasta pozitie este ideala pentru o multime de mangaieri si atingeri intime.

5. Spooning

Desi nu exista contact vizual, aceasta pozitie sexuala creeaza o legatura emotionala intensa cand barbatul isi leagana protector femeia cu intregul sau corp. Este, de asemenea, o pozitie minunata pentru atingere, frecare si chiar tinut de mana, gest care poate fi incredibil de intim in timpul sexului.

Sursa: ele.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate