Cinci rochii ale prinţesei Diana, vândute la licitaţie pentru aproape o jumătate de milion de dolari

Cinci rochii care i-au aparţinut prinţesei Diana au fost vândute pentru aproape o jumătate de milion de dolari la o licitaţie organizată vineri, la Los Angeles, de casa Julien's Auctions, informează dailymail.co.uk.

novalue

Rochiile datează din anii 1980 şi 1990. Una dintre ele, estimată între 80.000 şi 100.000 de dolari, este o rochie de seară creată de Zandra Rhodes, din mătase de culoarea fildeşului şi decorată cu perle, pe care prinţesa Diana a purtat-o în mai 1987, la o gală organizată la London Palladium. Rochia a fost vândută pentru 100.000 de dolari.

Alte trei rochii, create de Catherine Walker şi estimate între 20.000

şi 40.000 de dolari pentru cea mai ieftină, respectiv 60.000 şi 80.000 de dolari pentru cele mai scumpe, au fost vândute pentru 75.000 de dolari, 76.800 de dolari, respectiv 81.250 de dolari.

O rochie marca Caroline Charles a fost surpriza serii, fiind vândută pentru 125.000 de dolari, deşi fusese estimată la 20.000- 40.000 de dolari.

Aceste rochii au fost vândute pentru prima dată chiar de prinţesa Diana, cu două zile înainte de a muri- într-un accident de automobil, în august 1997-, pentru a-şi finanţa fundaţia contra minelor antipersonal.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Închiderea granițelor nu este o soluție împotriva tulpinii Omicron, este avertismentul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

Un virusolog italian face praf România din cauza ratei mici de vaccinare anti-COVID: „Și atunci care este alternativa la vaccinare, să nu faci nimic? Dacă da, zboară în România!”

Cetățeni greci, prinși cu certificate COVID falsificate în România și Bulgaria. Ancheta bate pasul pe loc: „Odată ce titularul are un astfel de document, este imposibil de...

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Șoc în România. Anunț despre președintele României: "Klaus Iohannis nu e în stare"

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Vedeta noastră, șocată în proria casă, în miez de noapte. Surpriza neplăcută care o aștepta în living

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies