Cine a câștigat Chefi la Cuțite, ediția specială din 1 decembrie 2021. Vezi ce va face câștigătorul cu marele premiu

Câștigător Chefi la Cuțite, ediția specială din 1 decembrie 2021. Vezi cine a luat premiul în valoare de 5.000 de euro.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine a câștigat Chefi la Cuțite, ediția specială din 1 decembrie 2021. Vezi ce va face câștigătorul cu premiul în valoare de 5.000 de euro.

Ediția specială Chefi la Cuțite a ținut trei zile, mai exact, în perioada 29 -30 noiembrie și 1 Decembrie 2021.

Câștigător Chefi la Cuțite, ediția specială din 1 decembrie 2021

Producătorii show-ului culinar Chefi la cuțite au organizat o ediție specială de trei zile, cu concurenții de la Asia Express 2021. Astfel, cei trei chefi: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, au avut în echipe câte cinci concurenți de la Asia Express, sezonul 4.

Citeste si: Când începe noul sezon Chefi la cuțite. Ce se întâmplă cu emisiunea chefilor Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu

Câștigător Chefi la Cuțite, ediția specială din 1 decembrie 2021

Câștigător Chefi la Cuțite, ediția specială din 1 decembrie 2021

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

La fel ca într-un sezon obișnuit al emisiunii Chefi la cuțite, s-a lăsat cu eliminări și probe individuale. Însă, Chefi la cuțite, ediția specială de 1 decembrie 2021, a fost câștigată de Patrizia Paglieri, concurenta din echipa lui Chef Florin Dumitrescu.

Patrizia Paglieri, câștigătoarea mini-sezonului Chefi la Cuțite, a primit un cec de 5000 de euro pe care îi va dona unei persoane nevoiașe.

Citeste si: Gina Pistol se întoarce pe micul ecran! Vedata a postat primele imagini de pe platoul de filmare

Câștigător Chefi la Cuțite, ediția specială din 1 decembrie 2021

Câștigător Chefi la Cuțite, ediția specială din 1 decembrie 2021

[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol a revenit la Chefi la Cuțite

Gina Pistol, gazda emisiunii Chefi la Cuțite, a revenit pe micile ecrane și i-a întâmpinat pe concurenții de la Asia Express 2021.

Întoarcerea Ginei Pistol pe platourile de filmare a fost un motiv de bucurie pentru cei trei chefi: ”A fost foarte emoționant. Nu am văzut-o de mult pe Gina și s-a discutat foarte mult despre cea mică, despre faptul că ar trebui să ne apucăm de reamenajat locul ăla al ei, unde am ținut-o cât a fost însărcinată”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Vizibil impresionată de primirea făcută de colegii săi, Gina Pistol a mărturisit: ”Dragii mei, îmi pare bine că sunt aici, îmi pare bine că vă văd în primul rând și să știți că este sărbătoarea în inima mea. Trebuie să vă zic la mulți ani, pentru că astăzi este ziua Antenei 1.(...) Măi, nu știu voi cum sunteți, dar eu mă simt ca și cum aș fi fost plecată în Asia Express”.

La ediția specială Chefi la cuțite- Asia Express Gătește au participat: Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria, Elwira Petre, Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu şi Lorelei și Zarug.

Marele câștigător al emisiunii Asia Express 2021, a lipsit de la ediția specială Chefi la cuțite, fiindcă în perioada de filmări se afla la o competiție de dans. Totodată de la emisiunea culinară au lipsit și surorile Buble.
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies