Cine a câștigat show-ul culinar! S-a aflat cu două luni înainte de difuzare

S-a aflat cine a câștigat un show culinar din România, deși marea finală va fi difuzată abia peste două luni.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Deși mai sunt două luni până când show-ul culinar Masterchef va fi difuzat, deja s-a aflat cine este marele câștigător. Oricât de bine ar fi încercat organizatorii emisiunii să păzească secretul, cineva a făcut dezvăluirea.

Persoana care va intra în posesia premiului de 50.000 de euro ar fi chiar Alina Gologan, relatează Cancan. Blondina i-ar fi impresionat pe chefi cu talentul ei culinar în marea finală.

Citeste si: Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu îşi ţine bancnotele în sutien şi în găurile din ciorapi! Vezi cum a pozat cântăreaţa Nicoleta Delinescu cu banii primiţi din dedicaţii!

Citeste si: Costel Busuioc a devenit socru mare! Fiul tenorului s-a căsătorit la 19 ani! De ce nu apare artistul în pozele de la nuntă?

Citeste si: Dezvăluiri EXCLUSIVE despre Zina Dumitrescu! Ce s-a întâmplat la pomana de șase luni a creatoarei de modă! Cum a reușit fiul ei să revolte pe toată lumea cu reacțiile sale

fara descriere

Raluca Podea se ceartă la cuțite cu prietena ei în show-ul culinar

Raluca Podea, concurentă și ea în show-ul culinar, va fi eliminată. Deși se va întoarce la un moment dat, nu va eruși să îi impresioneze pe chefi și va pleca din nou din emisiune. Ce este surprinzător, însă, este faptul că se va certa la cuțite cu una dintre prietenele ei din emisiune, Diana.

„Raluca o să fie eliminată din competiție, dar, la un moment dat, este chemată să lupte cu alți patru concurenți. Își câștigă un loc, dar, cu toate acestea, o să părăsească emisiunea înainte de marea finală. Nu o să ajungă să se lupte pentru marele premiu. Și surprinzător este faptul că o să ajungă la cuțite cu una dintre prietenele ei din emisiune. Raluca o să se certe extrem de tare cu Diana”,a mai dezvăluit o persoană din interior pentru sursa mai sus citată.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate