Cine a fost eliminat de la “Îmi place dansul”? Atitudinea celui învins i-a lăsat mască pe jurați!

Aseară, la „Îmi place dansul”, concurenții au fost puși în fața unei provocări inedite din partea juraților, aceștia și-au pregătit momente artistice de dans, în concordanță cu tematica propusă, „Folclor internațional”.

Autor: Radu Constantin

Au fost dansuri aplaudate de jurați, care au primit nota maximă din partea acestora; însă nu au lipsit momentele criticate dur de jurați, considerate a fi mult mai slabe decât ale contracandidaților lor.

Ultimii trei poziționați în clasament, în urma notelor acordate, s-au aflat în postura de a intra la duel – Sabin, Monica și Anais, cea din urmă fiind salvată, datorită voturilor primite din partea telespectatorilor.

Astfel, bătălia pe ringul de dans, în cele 90 de secunde puse la dispoziție, pe diferite melodii, s-a dat între Sabin și Monica. Decizia finală a stat în mâinile celor patru jurați, care s-au pronunțat printr-un verdict în unanimitate, la finalul prestației lor artistice. Aceștia au decis ca Sabin să rămână în competiție, iar Monica să părăsească concursul.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

„Ne-am decis! ”Îmi place dansul” se termină pentru unul dintre voi azi, aici, iar pentru celălalt va continua; vom vedea pentru cât timp. După cum vedeți, astăzi ești pe primul loc și data viitore te afli la duel, cu mari șanse de a pleca acasă. Ține de seriozitatea abordării subiectului, cerinței, pe care voi o extrageți. Acolo este cheia. Monica părăsește competiția Îmi place dansul”, anunță CRBL.

Citeste si: Duminica aceasta, coregrafii si dansuri exceptionale la “Imi place dansul”! Folclorul international este tema care ii face pe concurenti sa straluceasca

Citeste si: Cine este noul concurent care a intrat în competiția ”Îmi place dansul”!

Citeste si: CRBL este foc și pară! Cine este concurentul de la ”Îmi place dansul” care a reușit să îl enerveze la culme? ”Vă omor cu mâna mea!”

La auzul veștii, Monica a părăsit platoul emisiunii, refuzând să își ia la revedere de la colegii ei de platou.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce reprezintă semnele din naştere ale copiilor! Specialiștii au făcut cercetări pe această temă

Astăzi în „Lacrimi la Marea Neagră”, mama lui Tahir se năpustește asupra lui Nefes, considerând-o vinovată de tot răul abătut asupra familiei sale

În această seară, la “Îmi place dansul”: Monica o acuză pe Anamaria! “Poate de asta a inventat toata aceasta poveste!”

Cine a câștigat prima ediție a show-ului "Îmi place dansul"! Care a fost premiul

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Loredana Groza, hotărâtă să părăsească România. „Ce ar fi să nu mă mai întorc?”. Video

În această seară, la “Îmi place dansul”: Monica o acuză pe Anamaria! “Poate de asta a inventat toata aceasta poveste!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies