Cine a fost eliminată de la “Bravo, ai stil!”, în gala de aseară? Au mai rămas doar 7 concurente în competiția stilistică

După Gala “Bravo, ai stil!” de aseară, cea care a anunțat eliminarea unei alte concurente, în urma voturilor telespectatorilor, iată că în competiția pentru titlul de cea mai stilată femeie din România, au mai rămas doar 7 fete.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

După ce a eliminat, rând pe rând, concurente puternice, cu o strategie bine pusă la punct, aseară Cristina (Zloti) a fost eliminată din competiție.

Citeste si: Jurații și prezentatoarea “Bravo, ai stil!” joacă mima, în culise! Râzi cu lacrimi VIDEO

Citeste si: Silvia Popescu, discuție cu o concurentă de la ”Bravo, ai stil!”: ”Nu mă face să îmi pierd cumpătul”

Citeste si: Scene tandre între Irina Rimes și fostul soț, Andi! Uite cum au fost surprinși și cât de fericiți erau împreună

La duel, alături de aceasta s-a aflat o concurentă redutabilă, Nadina,  votată în număr mare de fani, de-a lungul acestui sezon. Nadina a fost salvată de telespectatori de la eliminare, tânăra fiind votată în proporție de 31,9 la sută. Cristina a primit nota 1 pe linie de la jurați, pentru momentul artistic de aseară, iar din partea fanilor, concurenta a reușit să fie votată în procentaj de doar 10,8 la sută.

fara descriere

În topul juraților, pe primul loc, s-a clasat Irina, cu 15 puncte, fiind urmată îndeaproape de Bianca, cu 14 puncte, și Elena, cu 11 puncte. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate