Cine a fost tatăl Anamariei Prodan! Povestea fabuloasă a copilului rămas orfan la 5 ani, care a făcut primul milion pe vremea comuniștilor! Dezvăluiri exclusive

Toată lumea știe că Anamaria Prodan a fost fiica interpretei Ionela Prodan, dar despre tatăl impresarei se știu puține lucruri.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Ionela Prodan i-a lăsat Anamariei o moștenire fabuloasă de câteva milioane bune de euro, care a ajuns din nou în actualitate în contextul divorțului de antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Ceea ce nu prea se știe este că cea mai mare parte a averii Ionelei Prodan a fost, de asemenea, moștenită de la primul soț, celebrul avocat Traian Tănase.

Tatăl Anamariei Prodan s-a angajat la 14 ani într-o sticlărie să aibă bani să meargă la școală

Sora Anamariei, Anca Savelio, care în prezent locuiește în Statele Unite, a vorbit despre tatăl ei și al Anamariei într-un interviu acordat publicației San Diego Voyager.

Ionela Prodan, primul soț

Ionela Tănase a avut două fete cu Traian Tănase

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Cine e femeia cu care Laurenţiu Reghecampf a înșelat-o pe Anamaria Prodan, chiar după nuntă: „Am făcut dragoste la subsol”

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

”M-am născut în București, România și am avut o copilărie fericită, influențată de pasiunea tatălui meu pentru arte și imobiliare. Tatăl meu a trecut peste multe încercări în viață. El și-a pierdut ambii părinți și a rămas orfan la 5 ani. Când avea 14 ani, a început să lucreze într-o sticlărie pentru a avea bani să meargă la școală. A devenit un avocat de succes la 30 de ani și mi-a transmis importanța familiei, a muncii și a proprietății.

Aveam doar câțiva ani când a început să mă ducă la galerii de artă, la teatru sau la magazine de antichități. Învățăturile lui despre investiții imobiliare ca bază financiară solidă pentru viitor au dat tonul intereselor mele viitoare. La 20 de ani m-am mutat în Statele Unite și am devenit agent imobiliar”, a povestit sora Anamariei Prodan.  

Avocatul Traian Tănase a mai avut o soție, tot cântăreață

Avocatul Traian Tănase s-a căsătorit cu Ionela Prodan la câțiva ani după ce a rămas văduv. Prima lui soție a fost tot o celebră interpretă de muzică populară, Marioara Tănase, care a murit la doar 30 de ani, într-un accident rutier.

Mormant Ionela Prodan

Mormântul primei soții a avocatului Tănase este chiar lângă cel al Ionelei Prodan

Traian Tănase s-a stins și el din viață în 1992, la 54 de ani și a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, lângă prima soție. Tot aici avea să fie depusă și Ionela Prodan. Mama Anamariei Prodan a mai fost și ea căsătorită o dată, cu inginerul Toni Antohi.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, legătura neașteptată cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Cum l-au ”ajutat” cei doi pe fotbalist să-și rateze cariera! Dezvăluiri exclusive

Ionela Prodan s-a măritat în 3 zile cu tatăl fetelor ei

„Eu când m-am măritat nici nu ştiam câţi ani are bărbatul meu. M-am măritat în trei zile. Eu, la început, îi spuneam „Domnule”, pentru că nici nu îndrăzneam să-i spun pe nume. El m-a divinizat, mi-a făcut casă, copii”, a povestit Ionela Prodan despre Traian Tănase. Cântăreața a mărturisit că după moartea primului soț, a fost nevoită să renunțe pentru un timp la carieră pentru a-și crește singură fetele.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies