Cine a părăsit competiția Puterea Dragostei înainte de Marea Finală?!

În ediția de duminică, 19 iulie, fanii Puterea Dragostei au aflat cine a plecat acasă și a ratat Marea Finală Puterea Dragostei care va avea loc pe 26 iulie

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

fara descriere


In articol:

În ediția de duminică, 19 iulie, fanii Puterea Dragostei au aflat cine a plecat acasă și a ratat Marea Finală Puterea Dragostei care va avea loc pe 26 iulie. Având în vedere situația creată de pandemia de coronavirus, în ultimele luni, regulamentul emisiunii a fost schimbat și nu s-au mai făcut eliminări. Dar având în vedere că Marea Finală se apropie și competiția este din ce în ce mai strânsă, în această seară s-au făcut din nou eliminări. 

Citeste si: Cine sunt favoriții săptămânii? Ei sunt cei doi concurenți care vor merge direct în Marea Finală "Puterea Dragostei"

Cine a părăsit competiția Puterea Dragostei înainte de Marea Finală?!

Spre eliminare au fost propuse Bianca, Daiana și Renat. Având în vedere că Ella a fost desemnată favorita săptămânii și deci, prima care va păși în Marea Finală, Livian nu l-a putut proteja pe Renat.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Asta da bombă! Daiana de la Puterea Dragostei să fie iubita secretă a lui Rafelo? Cei doi s-au afișat la mare

fara descriere

„Deoarece în ultima perioadă nu s-au mai efectuat eliminări, iar publicul a fost privat de anumite decizii competiționale, am hotărât ca în această seară telespectatorii să decidă cine pleacă acasă și va rata șansa de a fi prezent în Marea Finală. Așadar, astăzi va pleca acasă concurentul clasat pe ultimul loc în clasamentul voturilor telespectatorilor. Concurentul care se află pe ultimul loc în clasamentul voturilor, cel care va părăsi competiția cu doar o săptămână înainte de Marea Finală, este Renat.", a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Puterea Dragostei 20 iulie: Ramona aruncă bomba despre Livian! „Mă mut la Livian la Cluj”

fara descriere

Renat a părăsit casa cu ochii în lacrimi, iar discursul lui i-a emoționat pe concurenți care au plâns alături de el.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate