Cine a ridicat până la urmă urna cu cenușa Cristinei Țopescu de la crematoriu! Nimeni nu se aștepta la asta! Cenușa va fi dusă în trei locuri

Cristina Țopescu a fost incinerată, așa cum și-a exprimat dorința încă din timpul vieții.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă, duminică, 12 ianuarie. Sicriul cu trupul său a fost depus la capela Cimitorului Bellu pentru ca toți cunoscuții să-și ia rpmas bun de la fosta jurnașistă, apoi, joia trecută, Cristina Țopescu a fost incinerată. Înaintea incinerării, mama Cristinei Țopescu a precizat că urna cu cenușa va fi dusă apoi la cimitorul Bellu și va fi așezată într-un cavou.

Conform unor informații, se pare că la două zile de la incinerare, urna cu cenușă a fost ridicată de la Crematoriul din București. Se pare că mama Cristinei Țopescu a fost cea care a mers la Crematoriu, însoțită de Andreea Berecleanu.

fara descriere

”Mama jurnalistei, împreună cu doamna Andreea Berecleanu sâmbătă. Au venit împreună cu o firmă de servicii funerare”, au declarat reprezentanţii crematoriului Vitan Bârzeşti pentru Fanatik.

Citeste si: Cât de afectată a fost Cristina Țopescu de moartea tatălui său! Dezvăluiri cutremurătoare făcute acum de prietena fostei jurnaliste

Citeste si: Cristina Țopescu s-a întâlnit cu mama prietenei ei decedate, înainte de propria moarte! ”Ce coincidență nebună, eu nu pot să leg lucrurile astea”

fara descriere

Ce se va întâmpla cu cenuşa Cristinei Ţopescu! Va fi împărțită în trei părți

Deși mama Cristinei Țopescu a declarat că cenușa fiicei sale va fi dusă la cimitirul Bellu, se pare că doar o parte din aceasta va ajunge acolo.
Andreea Berecleanu a dezvăluit că prietena ei i-a spus că îşi doreşte să fie incinerată şi să fie împrăştiată în mare şi într-un loc unde se află cai, știindu-se pasiunea Cristinei Țopescu pentru aceste animale. Cenuşa va fi împărţită în trei părţi, doar una va ajunge în cavoul familiei sale de la cimitirul Bellu.

”În 2009, eram în Spania, la 10.000 de metri altitudine, în avion. Vorbeam despre viața de dincolo, despre religie. Atunci mi-a spus: ”Ca să nu uit. Să știi, eu vreau să fiu incinerată”. Apoi mi-a confirmat decizia, la înmormântarea tatălui ei. Nu voia să ajungă în pământ”, a mărturisit Andreea Bereclenau despre dorința Cristinei Țopescu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate