Cine ar fi crezut ca kung-fu-ul se va potrivi cu stilul Iuliei Albu! Jackie Chan a purtat in Romania aceeasi ie ca vestitul fashion editor

Surpriza de proportii! In scurta sa vizita in Romania, celebrul actor Jackie Chan a abordat o tinuta traditionala. Actorul, cunoscut pentru rolurile sale din sporturile de contact, a purtat o ie romaneasca, foarte frumoasa, care are, culmea, o legatura si cu…Iulia Albu, si ea adepta acestui produs vestimentar special.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereJackie Chan a purtat ie in RomaniaDe altfel, intr-o declaratie data pentru WOWbiz.ro, fashion editorul a avut numai cuvinte de lauda la adresa vedetei de la Hollywood.

fara descriereIulia Albu a avut acelasi model la Teo“ Este un semn de respect pentru cultura si traditiile noastre faptul ca un apartenent al altei culturi complet diferite abordeaza un icon atat de intim legat de ceea ce inseamna romanesc. Jackie Chan a purtat ia cu atitudine, i-a venit foarte bine si daca ar mai fi zabovit prin tara noastra, i-as fi oferit trofeul “WOW” la rubrica mea”, a declarat vedeta care taxeaza orice ratare vestimentara la “Verdict Iulia Albu” , in fiecare joi seara, la WOWbiz!

fara descriereFashion editorul poarta straiul romanesc cu mandrieIn alta ordine de idei, si Iulia Albu poarta ie destul de des, una chiar asemanatoare cu cea aleasa, acum doua zile, de starul american. Daca ei ii sta mai bine sau celebrului actor, de data aceasta, numai publicul poate decide. Cert este ca Iulia si Chan au un punct comun, desi nimeni nu ar fi crezut asa ceva vreodata.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate