Cine ar fi crezut?! Mihaela Borcea mai vrea un copil!

Dupa divortul de Cristi Borcea, cu care are trei copii, Mihaela Borcea viseaza sa mai aiba un fiu! ##VIDEO7736##

Distribuie pe:

fara descriereFemeia de afaceri a fost casatorita 22 de ani cu fostul sef de la Dinamo, insa cei doi s-au despartit din cauza infidelitatii lui Cristi. Din casnicia lor  au rezultat trei copii: Antonia Melissa - 8 ani, Mihai Angelo - 8 ani şi Patrick Cristian - 14 ani.

Chiar daca e mamica, fosta sotie a lui Borcea este innebunita dupa micuti si nu exclude posibilitatea de a infia un copil. “Da. De ce nu? Bineinteles! Nu este mama cea care il concepe, ci cea care isi creste puiul”, a declarat Mihaela Borcea, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro .

Mihaela Borcea, Catalin Botezatu si Gianluca Mech organizeaza pe 7 decembrie, la Palatul Parlamentului, o cina cu caracter caritabil ce are ca scop mediatizarea si strangerea de fonduri pentru ajutorarea a sase familii sarace din Gogosari, o localitate din judetul Ialomita.

“Trebuie sa ne unim fortele pentru a ajuta cati mai multi copii, cati mai multi oameni care au nevoie de o ciocolata sau de un fruct. Am participat la foarte multe evenimente caritabile pana acum. An de an, de Craciun, organizam evenimente caritabile menite sa ajute familiile sarace”, a declarat Mihaela Borcea, pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate