Stiri

Cine ar fi supravietuit in masina mortii de la Ghioroc? Anchetatorii au descoperit ca lucrurile au stat cu totul altfel

Anchetatorii au descoperit ca cei patru tineri din masina mortii de la lacul Ghioroc s-au urcat pe alte locuri la plecare decat cele pe care erau in momentul accidentului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Cine ar fi supravietuit in masina mortii de la Ghioroc? Anchetatorii au descoperit ca lucrurile au stat cu totul altfel icon photo

Camerele de supraveghere din zona lacului Ghioroc au fost urmarite de anchetatori. Imaginile arata ca cei patru tineri nu s-au urcat in masina de la bun inceput pe locurile pe care erau cand s-a produs accidentul si lucrurile au stat cu totul altfel fata de ce s-a crezut.

Laura Bogdanescu a stat in spatele soferitei Adelina Stangaciu, iar unul dintre baieti a fost pasagerul din dreapta. Se pare ca, intre timp, cei patru tineri si-au schimbat locurile in masina mortii pentru ca cele doua fete au fost scoase de pe locurile din fata, unde erau prinse cu centurile de siguranta, potrivit spynews.ro.

 
Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei! Vezi care a fost ultima decizie legată de acest proces!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune