Cine e Alecsandru Dunaev, protagonistul din serialul Adela. Actorul provine dintr-o familie de ruşi lipoveni

Cine e Alecsandru Dunaev, protagonistul din serialul Adela. Actorul îi interpretează pe Mihai.

Cine e Alecsandru Dunaev din serialul Adela
Cine e Alecsandru Dunaev din serialul Adela[Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine e Alecsandru Dunaev, protagonistul din serialul Adela.

Interpretul lui Mihai din serialul Adela este un actor cu o vastă experiență în arta teatrală, care a câștigat numeroase premii de-a-lungul carierei sale.

Cine e Alecsandru Dunaev, protagonistul din serialul Adela

Alecsandru Dunaev în vârstă de 29 de ani, este un actor de naționalitate rusă, dar cu cetățenie română, fiind născut la Tulcea. Alecsandru Dunaev s-a născut într-o familie de ruși lipoveni.

Alecsandru Dunaev a urmat Facultatea de Teatru, UNATC “I.L. Caragiale”, București în perioada 2010-2013, iar în perioada 2014-16 și a făcut un master la Facultatea de limbi și literaturi străine, numit “Studii Culturale Slave”. Actorul a primit numeroase distincții la Olimpiada de limba Rusă, dar și pentru interpretare, pe vremea când era elev.

Actorul a povestit recent cum arată pentru el vacanța de vis și care sunt pasiunile sale.

”Malul Dunării într-un apus de august. La Sulina. Să am și o carte, dacă nu s-a întunecat prea mult. Liniștea să fie spartă de vâslele unei bărci și, dacă nu cer prea mult, să bată vântul dinspre Răsărit și să aducă cu el aerul sărat. Dați-mi trei zile pe an de așa ceva și nu mai vreau vreo altă vacanță”, a spus Alexandru Dunaev pentru Viva.

Citeste si: Andreea Ibacka și Mihai Călin, soț și soție în serialul Adela

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Cine e Alecsandru Dunaev din serialul Adela
Cine e Alecsandru Dunaev din serialul Adela[Sursa foto: Instagram]

Alecsandru Dunaev nu era convins că va lua castingul pentru serialul Adela

Alecsandru Dunaev a crezut că nu va lua castingul din serialul Adela. Actorului i-a luat ceva timp să se obișnuiască cu vestea că face parte din distribuția acestui serial.

”Preselecțiile s-au întins pe o perioadă mai lungă. Eu, personal, am avut la dispoziție mai multe zile în care să demonstrez tot ce pot și să sper că voi fi potrivit pentru rol. Când am aflat rezultatul castingului, nu mi-a venit să cred și chiar mi-a luat ceva timp până să mă conving că într-adevăr se întâmplă. Cred că eu și Mihai avem câteva lucruri în comun. Curiozitatea dusă la extrem ne e comună, setea de adevăr, o oarecare încăpățânare pe alocuri. L-am înțeles foarte bine pe Mihai de la început și nu au prea existat momente în care să mă îndoiesc de deciziile lui”, a mai spus Alexandru Dunaev pentru sursa citată.

Citeste si: Cine este Mara Oprea, actrița din serialul Adela

Cine e Alecsandru Dunaev din serialul Adela
Cine e Alecsandru Dunaev din serialul Adela[Sursa foto: Instagram]

Alecsandru Dunaev, în rolul lui Mihai în serialul Adela

Alecsandru Dunaev este un actor care face parte din tânăra generație. Actorul îl va interpreta pe Mihai în serialul Adela. Mihai este un avocat care a crescut la casa de copii, iar acum vrea să se răzbune pe magnatul Paul Andronic, pe care îl consideră responsabil pentru moartea părinților săi.

“Am fost foarte bucuros la aflarea veştii că eu am fost cel selectat pentru rolul lui Mihai. Ce pot să vă spun acum despre personajul meu este faptul că este unul foarte complex, de fapt întreaga poveste este una foarte complexă şi foarte complicată. Mihai este un tip foarte determinat, care ştie foarte bine gustul succesului şi care e dispus să facă aproape orice pentru a-şi duce planul lui la bun sfârşit. Promit că întreaga poveste o să vă ţină cu sufletul la gură!”, spune Alecsandru Dunaev despre rolul său din Adela.

Alecsandru Dunaev, în relații bune cu colegii de platourile de filmare

Alecsandru Dunaev a mărturisit că se simte excelent pe platourile de filmare, iar relația pe care o are cu ceilalți actori este una foarte bună.

”Foarte bine! M-a surprins plăcut încă de la început conexiunea pe care am realizat-o imediat cu colegele mele. Pe baza acelei conexiuni, și relaționările între personaje se construiesc cu o mai mare ușurință. Deci, da, ne înțelegem bine și la cadru, și în afară lui”, a spus actorul.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine e Oana Mosneagu din serialul Adela. Vezi care a fost primul job al actriţei

Program TV serialul Adela. Zilele de difuzare ale serialului românesc

Cine sunt actorii din serialul Adela. Vezi distribuţia completă

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

REGHE A DIVORȚAT! Adevărul a ieșit la iveală chiar acum

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Natura ne arată cât de mici suntem. România, îngenuncheată după o oră de vreme rea. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies