Cine e bărbatul care i-a interzis Andreei Marin să pozeze goală în Playboy: „Nu se poate, dacă vrei poţi să vii să îţi arăt contractul meu cu domnul Lazarov”

Dintr-o declaraţie a vedetei reiese cine e bărbatul care i-a interzis Andreei Marin să pozeze goală.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret cine e bărbatul care i-a interzis Andreei Marin să pozeze goală. Dan-Silviu Boerescu, fostul director editorial „Playboy”, a dezvăluit că, la începutul anilor 2000, a avut o discuţie cu Andreea Marin despre un posibil pictorial nud cu vedeta care atunci era prezentatoarea emisiunii „Surprize, Surprize!”. (vezi cum a demolat-o mama lui Mircea Badea pe Andreea Marin)

Citeste si: Andreea Marin, cu ochii în lacrimi: „Am cinci-șase operații…” Vedeta a vorbit despre cancer

Citeste si: Andreea Marin, declarațiile care spun totul, după doi ani de relație: „Este omul care...”

Citeste si: Andreea Marin, despre dieta pe care o ține acum: „Nu e orice dietă, ci concepută special de nutriționiști”

Cine e bărbatul care i-a interzis Andreei Marin să pozeze goală: "Eu fac emisiuni pentru toată familia, nu am voie să apar" 

Boerescu a relatat, pentru paginademedia.ro, că s-a întâlnit cu Andreea Marin la un eveniment monden şi că aceasta i-a spus: „Ştiu că la un moment dat o să vii să îmi propui, nu se poate, dacă vrei poţi să vii să îţi arăt contractul meu cu domnul Lazarov. Eu fac emisiuni pentru toată familia, nu am voie să apar în asta, deci mai bine să nu ne pierdem timpul discutând despre asta vreodată.“ Andreea Marin se referea la Valeriu Lazarov, celebrul producător de televiziune, care a realizat mai multe emisiuni de succes, printre care şi „Surprize, Surprize!”.

fara descriere

Cine e bărbatul care i-a interzis Andreei Marin să pozeze goală. Cum a remarcat-o Valeriu Lazarov

E clar cine e bărbatul care i-a interzis Andreei Marin să pozeze goală. Vedeta a povestit, la un moment dat, cum a ajuns să colaboreze cu Valeriu Lazarov: ”Etapa „Surprize, Surprize” a venit poate tot întâmplător, văzută la prima vedere, dar din perspectiva mea, cred că nu, pentru că a fost momentul dezvoltării pe care un maestru l-a văzut. Valeriu Lazarov m-a văzut pe micul ecran, prezentând un program de Revelion alături de Ilie Năstase şi de Alexandru Arşinel, a oprit castingul, pentru că el organiza un casting pentru prezentatorul emisiunii, şi a spus: „Ea e fata pe care eu o văd în acest program”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate