Cine e bruneta de 18 ani care pozează AȘA acasă la Florin Salam? Roxana, nepoata Fănicăi, a crescut frumos și pune deja băieții pe jar cu pozele ei

O brunetă de 18 ani face senzație în vila lui Florin Salam din cartoerul Berceni. Tânăra este nepoata Fănicăi, prima soție a regelui manelelor, care a murit în urmă cu 10 ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

fara descriere

Citeste si: Clubul de manele al ginerelui lui Florin Salam a intrat în insolvenţă! Datoriile sunt de aproape 5 milioane de euro!

Citeste si: Un manelist celebru și-a arătat fetița în premieră! Leo de la Kuweit e tare mândru de Maria FOTO

Citeste si: Bărbat BĂTUT CRUNT de soţie pentru că nu i-a răspuns atunci când aceasta l-a întrebat dacă este frumoasă

Bomba sexy care pozează provocator în curtea vilei lui Florin Salam este Roxana, nepoata Fănicăi. Bruneta este fiica Danielei Albu, sora primei soții a lui Florin Salam, femeia care de altfel a avut grijă de cei doi copii ai acesteia cu regele manelelor: Dani și Betty.

fara descriere

fara descriere
fara descriere
fara descriere

Roxana a moștenit frumusețea Fănicăi dar și a mamei sale iar acum se poate lăuda cu un fizic spectaculos, de care pare să profite din plin pe conturile de socializare, acolo unde primește sute de like-uri de fiecare dată când postează o fotografie.

fara descriere
fara descriere
fara descriere

Roxana nu pare să aibă însă vreo ”aplecare” către domeniul muzical, așa cum au verii ei, Betty și Dani, însă pare să aibă șanse bune în modeling, în cazul în care va încerca vreodată acest domeniu.

fara descriere
fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate