Cine e colegul pe care Giani Kirita de la Exatlon il injura mereu: „Aveam certuri teribile”

Vedete

Cine e colegul pe care Giani Kirita de la Exatlon il injura mereu: „Aveam certuri teribile”

Dintr-un interviu al fostului dinamovist Adrian Mihalcea reiese cine e colegul pe care Giani Kirita de la Exatlon il injura mereu.

Adrian Mihalcea a spus cine e colegul pe care Giani Kirita de la Exatlon il injura mereu. Cei doi au fost coechipieri la Dinamo, la inceputul anilor 2000, iar Mihalcea avea conflicte dure cu Kirita la antrenamentele echipei.  ”În teren aveam certuri teribile. Ţin minte ca aveam cu Giani Kiriţă, ne înjuram",  a declarat Mihalcea pentru Prosport.( vezi cum a castigat Kirita 20.000 de euro de pe urma unui proces)

Cine e colegul pe care Giani Kirita de la Exatlon il injura mereu:  "Aveam semnale din ochi"

"El îmi reproşa, dar eu aveam dreptate, şi pleca o discuţie. Noi aveam în perioada aceea tot felul de mişcări în teren, şi ştia foarte bine că de fiecare dată când vin să primesc mingea plecam, aveam semnale din ochi, mişcările noastre ”, a mai marturisit Adrian Mihalcea. 

Cine e colegul pe care Giani Kirita de la Exatlon il injura mereu:  „Aveam momente cand el gresea"

Fanii au aflat cine e colegul pe care Giani Kirita de la Exatlon il injura mereu. „Aveam momente când el greşea. Chiar vorbeam acum o lună: “Bă, te vedeam că vii să primeşti, ştiam că trebuie să pleci, dar ţi-o dădeam tot scurtă”. Iar eu plecam, adversarul o intercepta şi se ducea direct pe el.

Şi mă înjura...”, a mai spus Adrian Mihalcea.