Cine e dansatoarea cu care “se iubeste” Inna in videoclipul INNdiA"?

Daca s-ar face un sondaj de opinie printre baietii mondeni care frecventeaza cluburile bucurestene, cu siguranta, Luiza Comsa ar fi, de departe, preferata lor la categoria cele mai sexy animatoare

Distribuie pe:

fara descriereDansatoare in clubul patronat de Joshua Castellano (fratele lui Ciro Castellano, socrul Antoniei,), Luiza s-a facut remarcata repede si a iesit in evidenta cu miscarile pe care nicio alta duduie din bransa nu le poate face.

fara descriereFrumusica dansatoare a fost protagonista mai multor videclipuri celebre cu artisti romani, dar cel mai cunoscut este recentul clip filmat la piesa Innei , "INNdiA".

fara descriereLuiza joaca un rol de lesbiana, avand-o ca iubita chiar pe Inna, iar miscarile la bara si gesturile tandre dintre cele doua au atras inca o data privirile barbatilor.

fara descriereDespre Luiza Comsa mai stim ca a cucerit multe inimi in clubul in care danseaza , foarte multi barbati devenind client fideli de-a lungul timpului, doar pentru ea. Si chiar daca au incercat sa-i intre in gratii si sa o cunoasca indeaproape, nu au reusit.

fara descriereLuiza a avut o relatie pana anul trecut, in vara, cu fostul amant al Sylviei, Iulian Demeter, si el dansator in aceeasi locatie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate