Cine e femeia care vrea să vină la Puterea Dragostei pentru Nicos? Ce mesaj i-a transmis Alexandrei? VIDEO

Nicos a dezvăluit că există o femeie care vrea să vină la Puterea Dragostei, iar aceasta nu-i este necunoscută.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

 


In articol:

Fără să dezvăluie identitatea celei care vrea să vină la Puterea Dragostei pentru el, Nicos a postat un mesaj pe care aceasta îl transmite Alexandrei.

”Alexandra, ți-am dat șansa să poți să fii cu Nicos. Nu îl meriți! Să știi că o să vin și o să lupt pentru el, tu nu meriți iubirea lui pentru tine. În schimb, eu încă îl iubesc și o să vin să lupt pentru el. Ține-te bine!”, este mesajul pe care i l-a transmit misterioasa femeie Alexandrei.

Chiar dacă Nicos a acoperit imaginea acesteia pentru a ține secretă identitatea ei, în mesaj femeia se dă de gol. Este cineva din trecutul lui Nicos, pentru că așa cum au sesizat fanii, spune ”încă îl iubesc”.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Se pare că cea care vrea să meargă la Puterea dragostei și să-i recâștige inima lui Nicos este Meda, fosta lui iubită. Iar mesajul ei pentru Alexandra se justifică și prin faptul că ea și concurenta de la puterea Dragostei sunt prietene. Mai mult, atunci când Nicos s-a apropiat de Alexandra, aceasta a mărturisit că a trebuit să vorbească mai întâi cu fosta iubită a lui pentru  a-i cere cumva permisiunea.

Meda a filmat cu surorile Alexandra și Adriana de la Putrerea dragostei pentru canalul de Youtube pe care acestea îl au. În plus, Meda a fost și vedetă în câteva videoclipuri. Rămâne de văzut dacă persoana secretă este ea sau altcineva!

Meda fosat iubita Nicos
Meda, alaturi de Alexandra si de Adriana[Sursa foto: captura Youtube]

Alexandra și Nicos de la Puterea Dragostei au ajuns dintr-un cuplu, dușmani

Relația dintre Alexandra și Nicos s-a transformat într-un mare scandal la Puterea Dragostei. Acum, Nicos îi aduce acuzații grave Alexandrei, despre care spune că și-a abndonat copilul acasă pentru a se face cunoscută la Puterea Dragostei. Pe de altă parte, Alexandra susține că Nicos o atacă pentruică nu știe să protejeze o femeie, pentru că în viața lui a fost trădat chiar de mamă, acesta abandonându-l în copilărie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

George de la Puterea Dragostei l-a amenințat pe David! Scandal uriaș între cei doi

Manuela de la ”Puterea Dragostei” are iubit! Totul despre bărbatul ținut ”la secret” de brunetă Exclusiv

Marcel Pavel candidează la parlamentare! În ce partid s-a înscris! Este supriza anului

Rafaela de la Puterea Dragostei, protagonista unui episod violent. ”Războinica” de la Exatlon, snopită în bătaie de fostul iubit

Mariana de la Puterea dragostei, în război cu Paul ”Putea să-mi spună în față”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies