Cine e ispita de la Insula Iubirii care și-a tăiat nasul! Detaliul care a dat-o de gol

Una dintre ispitele care se bucură de un succes neașteptat în cadrul ”Insula Iubirii”, Irina Stroia, a ajuns subiect de glume pentru telespectatorii emisiunii după ce și-a făcut o intervenție estetică.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Mai exact, Irina Stroia a decis să își facă o rinoplastice, nemulțumită de faptul că nu era perfectă, ca ispită și, probabil, era ușor complexată de mărimea organului olfactiv.

Citeste si: Ispita Bianca Pop se laudă cu teancuri de bani, dar se înghesuiește să prindă reducerile! Avem DOVADA

Citeste si: Schimb de replici între Cristina Ich și Bianca Pop, după ce ispita a spus că nu iese din casă fără 1.000 de euro în portofel: „Prostia nu are limite!”

Citeste si: Aurel a căzut în ispită pentru a doua oară: "Nu ştiu ce s-a întâmplat cu mine"

Așa că, între filmările testimonialelor de la ”Insula Iubirii” și filmările propriu zise ale emisiunii, Irina Stroia a luat o decizie cruntă. A intrat în cabinetul medicului chirurg estetician și, decisă, i-a spus răspicat că vrea să aibă un năsuc de vedetă. Iar medicul cu pricina, așa cum e și normal, după ce a fost plătit, a îndeplinit dorința pacientei, reușind să o transforme suficient de mult încât telespectatorii emisiunii să aibă probleme în momentul în care vedeau filmările făcute în zile diferite.

fara descriere
fara descriere

Încurcați, mulți nesiguri că este tot ispita Irina Stroia în ambele filmări ale emisiunii ”Insula Iubirii”, au observat diferențe uriașe și, unii mai răutăcioși, au ironizat-o pe tânăra blondină care face tot ce îi stă în puteri să le sucească mințile concurenților. Cu toate acestea, trebuie să fim cinstiți și să recunoaștem că, dacă va avea succesul la care speră, o ajută în mare măsură și talentul chirurgului care a operat-o...

 

Irina Stroia este ispită a doua oară

Blondina nu este pentru prima oară când participă la acest show, alături de prezentatorul Radu Vâlcan și celelalte ispite. Ispita Irina Stroia, în vârstă de 23 de ani, este consultant estetic și este pentru a doua oară în rolul de ispită ‘Temptation Island – Insula iubirii’, la Antena 1, după ce în sezonul 4 al show-ului ea l-a vrăjit pe Iulian, cel care avea o relație cu Marinela Mavrodin. Mai exact, ea i-a dovedit bărbatului că relația cu iubita nu era potrivită pentru el, motiv pentru care aceștia s-au și despărțit.

Cu toate acestea, celebritatea pe care a căpătat-o ca ”ispită” i-a adus blondinei și o groază de fani, Irina Stroia având grijă să îi răsfețe cu imagini care mai de care mai fierbinți pe urmăritorii ei de pe conturile de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate